Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Η Ελληνοποίηση της ομάδας είναι το θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα την διοίκηση του Ολυμπιακού και σε αυτό το κομμάτι θα ρίξουν μεγάλο βάρος για τους επόμενους μήνες.
Είναι φανερό ότι μεγάλη επιθυμία του κυρίου Μαρινάκη είναι να έρθουν στην ομάδα Έλληνες παίκτες και να πλαισιωθούν στους ήδη υπάρχοντες καλούς ξένους που υπάρχουν, αλλά και τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, που θα είναι η βάση.
Η απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη είναι ενδεικτική της φιλοσοφίας που υπάρχει, με τον απόκτηση ενός παίκτη που δεν ήταν απαραίτητος (στην θέση αυτή υπάρχει ο Τοροσίδης), αλλά θεωρείται μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ με Έλληνα παίκτη.
Και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι θα συνεχιστούν αυτές οι κινήσεις με παίκτες πουν αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχουν παρουσία και στο εξωτερικό.
Στον Ολυμπιακό υπάρχει μια λίστα με ποδοσφαιριστές, που και μεγάλη αξία έχουν, αλλά και ιδανική ηλικία και δυο από αυτούς είναι οι Τζαβέλας( Αιντραχτ) και Σαμαράς, του οποίου μάλιστα το συμβόλαιο με την Σέλτικ τελειώνει.
Ακόμα υπάρχει και η περίπτωση του Φάνη Γκέκα που στα 29 του χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αν και για την θέση του επιθετικού, στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται, αφού υπάρχουν ήδη πολλοί και αξιόλογοι.
Από τον Ελληνικό χώρο οι Γεωργιάδης, Φουρτούνης και Βέλλιος είναι πρώτη στην λίστα, αλλά και κάποιοι άλλοι που παρακολουθούνται
Σε αυτούς φυσικά θα πρέπει να προστεθεί και ο Παπάζογλου του Πανσεραικού, που είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού και από το καλοκαίρι θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ενώ θα επιστρέψει και ο Κατσικογιάννης που έχει δοθεί με την μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ και ο Βαλβέρδε δείχνει να έχει καλή άποψη για τον νεαρό παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου