Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Παρελθόν ο Κράλ.


ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ…Μετά τον Αντρέι Ζέκοφ και ο Γίρι Κραλ αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του μακριά από τον Πειραιά.
Ο Τσέχος κεντρικός ζήτησε από την διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασίας, επικαλούμενους ΚΑΙ οικογενειακούς λόγους. Το αίτημα του Κραλ έγινε δεκτό από τους διοικούντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει σε κάθε περίπτωση πως θα κρατήσουν στο ρόστερ τους παίκτες οι οποίοι πραγματικά θέλουν να μείνουν στον σύλλογο. Όσοι δεν θεωρούν εαυτούς μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας, μπορούν να αποχωρήσουν, όπως έγινε και με τους Ζέκοφ (αρχικά) και Κραλ (στην συνέχεια).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός:

Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασία του με τον Γίρι Κραλ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Μετά την αποχώρηση του Κραλ, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο «ψάξιμο» αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Τσέχου στην θέση του κεντρικού, χωρίς όμως να υπάρχει, μέχρι στιγμής, κάποια έτοιμη λύση στον ορίζοντα.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου