Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΤΕΛΟΣ



ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΌΣ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ


Η συνάντηση του κυρίου Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε τα πράγματα για ότι αφορά το θέμα των μεταγραφών του Ιανουαρίου και έτσι πλέον το ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού είναι στραμμένο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Και από αύριο ξεκινάει ένα πρόγραμμα αρκετά δύσκολο αρχής γενομένης με τον Πανσεραικό, στην συνέχεια το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τα δυο εκτός έδρας στην Τρίπολη και στον Βόλο.
Και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά ότι εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν , έστω και αν το γήπεδο Καραϊσκάκη δείχνει απόρθητο φρούριο με τους ερυθρόλευκους να έχουν επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Κιου Αβραάμ
Άλλωστε τα προβλήματα δεν λείπουν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα χρειαστεί και πάλι να κάνει αλχημείες για να παρουσιάσει μια δυνατή ενδεκάδα.
Εκτός από τους τραυματίες Ουρτάδο και Ντουντου στο αυριανό ματς θα απουσιάσουν και οι Τιμωρημένοι λόγο καρτών Ιμπαγάσα και Τοροσίδης και ιδιαίτερα στον άξονα οι απουσίες είναι σοβαρές.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι υποψήφιος για μια θέση, ενώ σίγουρα θα διατηρηθεί και ο Μοντέστο που πέρασε σχεδόν με άριστα το διαγώνισμα στο ματς με την Κέρκυρα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις.
Σίγουρα θα είναι και πάλι μαζί στην επίθεση οι Μιράλας και Πάντελιτς, ενώ την θέση του Τοροσίδη στην δεξιά πλευρά θα καλύψει ο Γιώργος Γκαλίτσιος, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου