Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Χωρίς Βλοντάκη Ζάγκρεμπ.


Χωρίς τον Αντώνη Βλοντάκη που νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και παρέμεινε στην Ελλάδα αναχώρησε ο Ολυμπιακός για την Κροατία όπου την Τετάρτη θα αγωνιστεί με την Μλάντοστ. Ο Πολίστας του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση του με αποτέλεσμα να μην ταξίδεψη με την αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ. Οι πολίστες που είναι στη διάθεση του προπονητή των ερυθρολεύκων, Βαγγέλη Πάτερου, για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής το Γ’ Ομίλου της Ευρωλίγκα είναι οι εξής: Χρήστος Αφρουδάκης, Τάσος Σχίζας, Νίκος Δεληγιάννης, Βαγγέλης Δελακάς, Μανώλης Μυλωνάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Αντρια Κομάντινα, Γιώργος Ντόσκας, Χρήστος Φλώρος, Γιάννης Φουντούλης, Νικήτας Κόχειλας και Φώτης Μπλάνης.

Όσο αναφορά το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού βατή χαρακτηρίστηκε η κλήρωση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Καπ γυναικών, καθώς "έπεσε" με την ομάδα της Μπάγερ Έρντινγκεν.
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Γερμανία στις 12 ή 13 Φεβρουαρίου και ο δεύτερος στον Πειραιά στις 19 ή τις 20 του Μαρτίου. "Είναι μία πολύ βατή κλήρωση. Αν είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα ώστε να προκριθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Φάιναλ 4 της διοργάνωσης", ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού Χάρη Παυλίδη στο www.olympiacos.org.

Τα άλλα ζευγάρια είναι τα εξής

Σαμπατέλ (Ισπανία) - Στουρμ Τσέχοφ (Ρωσία)
Ν.Ο. Βουλιαγμένης - Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία)
Πόλαρ Μπέαρς (Ολλανδία) - Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου