Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Τριτσώνης και Καλόπουλος στα ντέρμπι Κυπέλλου


Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 34χρονος Αθηναίος ρέφερι σφυρίζει για πρώτη φορά αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ τελευταία φορά που σφύριξε αγώνα των ερυθρόλευκων ήταν πέρσι στα playoffs στη νίκη τους με 2-1 επί της ΑΕΚ στο Φάληρο, σε αντίθεση με τον δικέφαλο του βορρά παιχνίδι του οποίου διαιτήτευσε φέτος την 6η αγωνιστική στην ήττα του από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 1-0. Βοηθοί του Τριτσώνη στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ θα είναι οι Τρύφωνας και Μπαλτάς, 4ος ο Τσινιάρης και παρατηρητής ο Μπίκας.

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος. Ο 40χρονος Θεσσαλονικιός ρέφερι έχει σφυρίξει κατά το παρελθόν άλλες δυο φορές στο πρωτάθλημα αγώνα μεταξύ των δυο αθηναϊκών συλλόγων με τους πράσινους να έχουν επικρατήσει εντός έδρας της Ένωσης και τις δυο φορές. Βοηθοί του Καλόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θα είναι οι Σαραιδάρης και Καρσιώτης, 4ος ο Παππάς και παρατηρητής ο Δούρος.

Στο ματς Ατρόμητος-Διαγόρας διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης με βοηθούς του τους Θανασακούδη και Γιανουγλίδη, 4ο τον Παπαδόπουλο και παρατηρητή τον Χατζή.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου