Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Βαρία ήττα στο Βελιγράδη.



Ο Ολυμπιακός των πολλών προβλημάτων γνώρισε βαριά ήτα με 7-1 από την Παρτιζάν στο Βελιγράδη για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα του πόλο.
Παρά τα 7 γκολ που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι δεν μπορεί κανίς να τους κατηγορήσει ότι δεν έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην ιστορία του συλλόγου αλλά και τον κόσμο.
Οι Πειραιώτες με τα τόσα οικονομικά προβλήματα αγωνίστηκαν μόλις με επτά παίκτες και όπως ήταν αναμενόμενο απέναντι σε μια ομάδα της αξίας της Παρτιζάν δεν θα μπορούσαν να προβάλουν την αντίσταση που θα ήθελαν.
Με την ήττα αυτή φυσικά εκμηδενίσθηκαν οι όποιες ελπίδες για κάτι παραπάνω στην φετινή Ευρωλίγκα αν και η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δυστυχώς περνά σε δεύτερη μοίρα για τους ερυθρόλευκους πολίστες.
Άλλωστε το μυαλό όλων αυτή τη στιγμή είναι στο τι θα γίνει την επόμενη ημέρα στον Ερασιτέχνη και φυσικά όλοι ελπίζουν να γίνουν άμεσα πράξεις οι υποσχέσεις της διοίκησης ώστε να λυθεί το οικονομικό.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Πάτερος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: "Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν εδώ και υπερέβαλαν εαυτούς σε μία πολύ δύσκολη, ειδικά για τον Ολυμπιακό, έδρα. Ο κόσμος και ο σύλλογος πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτούς που αγωνίστηκαν σήμερα. Η ομάδα έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν αλλαγές και να πάρουν ανάσες οι παίκτες μας. Αν δεν παίζαμε καλά η διαφορά θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, κάτι που δεν αρμόζει στο Ολυμπιακό".

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με μόλις 7 παίκτες και χωρίς καμία αλλαγή. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελιγράδι με 8 πολίστες ενώ στην τελευταία προπόνηση τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας 4 ράμματα ο Χρήστος Αφρουδάκης, ο οποίος αν και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστή ,λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης του αυτό δεν ήταν δυνατόν. Οι πολίστες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν ήταν οι: Δεληγιάννης, Θεοδωρόπουλος, Κομάντινα, Φουντούλης, Δελακάς, Μυλωνάκης και Μπλάνης.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 2-0, 2-0.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου