Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Χαραλαμπίδης στο Καραισκάκη και Μήτσιος στο ΟΑΚΑ


Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στο Καραϊσκάκη για την 18η αγωνιστική. Ο 39χρονος διαιτητής από την Καβάλα μπορεί να σφυρίζει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, ωστόσο πέρσι ήταν διαιτητής στο ματς Κυπέλλου Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός, για την 4η φάση του θεσμού, όπου η ομάδα του Ζίκο είχε γνωρίσει την ήττα με 3-1 και είχε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Πάντως τους ερυθρόλευκους ο Χαραλαμπίδης τους έχει διευθύνει άλλες τέσσερις φορές στη Σουπερ Λιγκ στα 4 χρόνια που βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να μετράει ισάριθμες νίκες. Πέρσι ήταν διαιτητής στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός 0-2 την 29η αγωνιστική, στο Αστέρας Τρίπολης–Ολυμπιακός 1-3 την 22η και στο Ολυμπιακός-Λάρισα 2-1 την 17η, ενώ τη σεζόν 2008-09 είχε διευθύνει και το Ολυμπιακός-Άρης 2-1. Φέτος ο Χαραλαμπίδης ορίζεται από την ΚΕΔ για 4η φορά σε παιχνίδι της Σουπερ Λιγκ, με τα τρία προηγούμενα να είναι τα Πανιώνιος-Κέρκυρα 1-0 την 13η αγωνιστική, Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2 την 7η και Ηρακλής-Λάρισα 1-0 σε ένα ματς όπου είχε τιμωρηθεί και είχε μείνει εκτός ορισμών για 3 αγωνιστικές, γιατί δεν είχε δώσει πέναλτι σε βάρος των γηπεδούχων στο 82΄ και με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων σε ανατροπή του Μπλάζεκ από τον Χοσέμι, ενώ δεν είχε αποβάλει και τον Κονόμπιο για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Παπαστεργιανό. Βοηθοί του Χαραλαμπίδη στο Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός θα είναι οι Τρύφων και Γεωργαράκος, 4ος ο Αμπάρκιολης και παρατηρητής ο Μαζαράκης.

Διαιτητής στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Καβάλα θα είναι ο Χρήστος Μήτσιος. ο 35χρονος ρέφερι ο οποίος φέτος πήρε προαγωγή στη μεγάλη κατηγορία, σφυρίζει για δεύτερη φορά αγώνα των πρασίνων στο πρωτάθλημα, καθώς ήταν διαιτητής και στο ματς Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1 την 4η αγωνιστική, όπου δεν είχε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Πάντως ο Μήτσιος τους πράσινους του είχε σφυρίξει και πέρσι σε παιχνίδι για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο είχαν επικρατήσει με 2-0 της Καλλιθέας, ενώ φέτος για την ίδια διοργάνωση είχε διευθύνει και το Παναχαϊκή-Καβάλα 0-2 για την 4η φάση του θεσμού. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν διαιτητής στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0, ενώ από τα συνολικά 8 ματς που έχει διευθύνει φέτος στη Λίγκα έχει τιμωρηθεί μόνο σε ένα και συγκεκριμένα στο Κέρκυρα-Ξανθή 1-1, διότι είχε μετρήσει λανθασμένα το γκολ του Μαιστόροβιτς στο 94ο λεπτό της συνάντησης, σε μια φάση που ο παίκτης της Κερκύρας είχε κάνει φάουλ στον τερματοφύλακα της Ξάνθης, Λυμπερόπουλο. Βοηθοί του Μήτσιου στο Παναθηναϊκός-Καβάλα θα είναι οι Γκάγκας και Αλεξέας, 4ος ο Τσινιάρης και παρατηρητής ο Καλύβας.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ο Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ, ο Κουκουλάκης το Ατρόμητος-Κέρκυρα, ο Γιάχος το Λάρισα-Ηρακλής, ο Μάνταλος το Άρης-Πανιώνιος, ο Κάκος το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ και ο Κωνσταντινέας το Ξάνθη-Εργοτέλης.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου