Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Κοντά σε Μαρσελίνιο ο Ολυμπιακός!


Τον αντικαταστάτη του ο Αντρέι Ζέκοφ που αποτελεί παρελθόν για τους ερυθρόλευκους και κατέληξε στην Τουρκική Γαλατάσαραϊ αναζητά ο Ολυμπιακός. Αν και τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι ανθηρά, οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν να βρουν ένα παίκτη στην θέση του πασαδόρου που όμως το κόστος του δεν θα ξεπερνά τα 20 με 25.000 ευρώ. Πρώτος και βασικός στόχος είναι ο πρώην πασαδόρος του Παναθηναϊκού Μαρσελίνιο.
Ο 36χρονος πασαδόρος, ο οποίος είχε περάσει πριν από μερικά χρόνια από την Ελλάδα, φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει μείνει ελεύθερος από την Πινέιρος και από την στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με την φανέλα άλλης ομάδας, δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Στο μεταξύ, ευχάριστα είναι τα νέα από την πλευρά του Γίρι Κραλ, καθώς ο μάνατζερ του Τσέχου ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της διοίκησης του Ολυμπιακού και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σαιζόν στην ομάδα, ενώ ανάλογη ήταν και η απάντηση του Γιαμπλόνσκι.

Τέλος, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στο κλειστό της Γλυφάδας την Κυριακή 16 Ιανουαρίου (15:00).

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου