Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Περίπατος για τον Ολυμπιακό!


Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το υποτιθέμενο ντέρμπι του Πειραιά, καθώς οι ερυθρόλευκοι σύντριψαν τον Εθνικό, με το εντυπωσιακό 16-3.
Όπως είναι λογικό το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής αφού όλος ο αγώνας ήταν παράσταση για ένα ρόλο.
Ουσιαστικά οι ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο 8λεπτο όπου και ο Εθνικός βρισκόταν πίσω μόνο με 2 τέρματα 3-1.
Από εκεί και πέρα, η άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν αυτή που κράτησε μακριά τους παίκτες του Εθνικού, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με το ίδιο σκορ (4-0), τόσο στο 2ο, όσο και στο 3ο 8λεπτο.
Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες του Εθνικού να πετύχουν 2 τέρματα, και με τον Ολυμπιακό, να σκοράρει μόνο 5 , φτάνοντας παράλληλα τις 7 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-0, 4-0, 5-2.

Ολυμπιακός(Πάτερος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Κόχειλας 1, Φουντούλης, Θεοδωρόπουλος, Δερβίσης 1, Ντόσκας 3, Κομάντινα 2, Περατινός, Βλοντάκης 4, Σχίζας 1, Φλώρος, Μπλάνης 2, Ξενάκης.

Εθνικός(Μαυρωτάς): Πλατίδης, Καψοκόλης 1, Καρακατσάνης, Τσολακίδης, Σαλάχας, Μπατάκης, Κατρουζανάκης 1, Πετρόχειλος, Τέττερης, Κεχαγιάς, Αλεβίζος, Δαδιώτης, Αϊβαλιώτης, Χαραλαμπόπουλος 1, Μίτσιτς.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου