Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ, ΕΚΤΌΣ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Ο Κέβιν Μιραλάς προπονήθηκε σήμερα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από την υπόλοιπη ομάδα και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος επιθετικός αύριο θα ανεβάσει ρυθμό και λογικά θα βρεθεί και στην βασική ενδεκάδα, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Αντίθετα ο Φουστέρ μένει εκτός μάχης για την Τετάρτη, λόγω της διάτασης στο γαστροκνημία του δεξιού ποδιού και δεν θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε.
Δεν προπονήθηκε και υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα για να διαπιστωθεί ακριβώς το πρόβλημα.

Το θετικό για τον Βαλβέρδε είναι ότι έχει πολλές επιστροφές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανσερραικό. Εξέτισαν τις ποινές τους ,οι Τοροσίδης, Ιμπαγάσα και Μανιάτης, ξεπέρασαν τις ιώσεις οι Νέμεθ (σήμερα έκανε ατομικό λόγω εξάντλησης) και Χολέμπας ενώ και ο Ουρτάδο έχει αφήσει πίσω του την θλάση που τον ταλαιπώρησε και εκτός απρόοπτου θα είναι στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό.
Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα Μιραλάς και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, ενώ στον Ολυμπιακό γελάνε με τα δημοσιέυματα από το Βέλγιο, για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου