Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 3-0


Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επικράτησε με 3-0 σετ του Πανιωνίου στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη.Με αυτή τη νίκη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού συμπλήρωσε την τριάδα των ομάδων που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στις Γυναίκες, ύστερα από την ολοκλήρωση της α' φάσης.
Τα σετ: 25-4, 25-13, 25-13.
Ολυμπιακός (Γιάννης Νικολάκης): Μουστάκη 3, Κυριακίδου 12, Καβαθά 8, Ογκνιένοβιτς 12, Χαντάβα 13, Κόλεβα 11, Μαγγίνα (λ. 50%)/ Τζούριτς 3, Μουρατίδη.

Πανιώνιος (Τέλης Σωτήρχος): Γκούζου 5, Αναγνωστοπούλου 2, Πετρουλάκη, Νάστου 4, Σταυροπούλου 2, Σιλχάνοβα 1, Τσιάρα (λ. 20%)/ Μίνα(λ. 24%), Μπουζουνιεράκη 1.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης δήλωσε. "Όπως μαρτυρά και το επιμέρους σκορ των σετ δεν δυσκολευτήκαμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Είμαι ικανοποιημένος που ανεξαρτήτως της διαφοράς δυναμικότητας παίξαμε σοβαρά και εφαρμόσαμε αυτά που είχαμε πει πριν από την έναρξη του αγώνα. Η Γκίμπσον δεν αγωνίστηκε, καθώς προέρχεται από ένα κουραστικό υπερατλαντικό ταξίδι. Προτίμησα για θέμα προσαρμογής να είναι στη δωδεκάδα, να κάνει την προθέρμανση και θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή Κηφισιάς", Μάλορι Γκίμπσον: "Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή τους προπονητές και τις συναθλήτριές μου. Με βοήθησαν να ξεπεράσω το τρακ που είχα φτάνοντας στο γήπεδο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και είδα ότι διαθέτει πολύ καλές παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Έκανα την προθέρμανση μαζί τους και ανυπομονώ πλέον να μπω και στα παιχνίδια".

Μαρία Μαγγίνα: "Ήταν μία εύκολη νίκη. Εκτός από την πρόκριση μας ενδιέφερε να παίξουμε συγκεντρωμένα, σοβαρά και χωρίς πολλά λάθη. Νομίζω ότι τα καταφέραμε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ξεκινούν την Κυριακή".

Εύα Χαντάβα: "Αν και το παιχνίδι ήταν θεωρητικά εύκολο δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και περάσαμε άνετα στη φάση των 8. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο καταρχήν να μπούμε με το δεξί στην τελική φάση του πρωταθλήματος".

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου