Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 3-0


Στο Βόλεϊ ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανελλήνιου επικρατώντας με 3-0 σετ στον εξ αναβολής αγώνα για την 10η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ το οποίο κατέκτησαν με 26-24.
Στο δεύτερο σετ ο Ελληνας τεχνικός κράτησε στον πάγκο τον Γίρι Κραλ και πέρασε στη θέση του έως το τέλος του παιχνιδιού τον Γιώργο Παπάζογλου και στο τρίτο σετ χρησιμοποίησε ως διαγώνιο τον Σωτήρη Σωτηρίου.
Και σε αυτό τον αγώνα ο Γιάννης Καλμαζίδης παρέταξε την ομάδα με πασαδόρο τον Ντίμα Φιλίποφ, διαγώνιο τον Σζάρεκ, κεντρικούς τους Ανδρεάδη και Κραλ, ακραίους τους Φράγκο και Γιαμπλόνσκι και λίμπερο τον Παύλο Κουζούνη.
Με αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 22 βαθμούς, όσους έχουν επίσης ο ΠΑΟΚ και η ΕΑΠ.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιάννης Καλμαζίδης : "Πήραν ευκαιρία όλοι οι παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Για τους μικρούς είναι σημαντικό να παίζουν σε αυτούς τους αγώνες καθώς αποκτούν σιγουριά ατομικά αλλά και ομαδικά".

Ο Λούκας Σζάρεκ δήλωσε: "Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να νικά η ομάδα μας. Μόνο τότε είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος. Είχα καιρό να μπω σε αγώνα και το ευχαριστήθηκα. Κάναμε αυτό που έπρεπε και προσθέσαμε ένα σημαντικό, βαθμολογικά, τρίποντο στη συγκομιδή μας".

Ο Σωτήρης Σωτηρίου είπε: "Κρατάμε το 3-0 σετ και τους 3 βαθμούς με τους οποίους ανεβήκαμε στον σχετικό πίνακα της Α1. Χρειαζόμαστε τις νίκες και τώρα θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο οποίο ο στόχος είναι ο ίδιος. Να νικήσουμε".

Τα σετ: 26-24, 25-20, 25-15.

Ολυμπιακός: Σζάρεκ 12(2 ασ.), Γιαμπλόνσκι 11, Φιλίποφ 2, Κραλ 4, Ανδρεάδης 11, Φράγκος 7, Κουζούνης (λ. 67%)/ Παπάζογλου 6, Σωτηρίου 4, Κοκκινάκης.

Πανελλήνιος: Ρουμελιωτάκης 5, Λιάσκος, Λουκάς 3, Σαμαντάς 3, Εστράντα 11, Πάγιαν, Γκούζντα (λ. 36%)/ Τοκανής.
Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου