Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Σταθόπουλος στο ΠΑΟ-Άρης και Παππάς στη Κέρκυρα


Ο Γιώργος Σταθόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Ο 33χρονος διαιτητής από την Αχαΐα μπορεί να σφυρίζει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, όμως έχει διευθύνει αγώνες και τον δυο συλλόγων αρκετές φορές στο παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να μην έχει χάσει ποτέ, σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος έχει δυο ήττες εκτός έδρας. Τους «πράσινους» ο Σταθόπουλος τους έχει σφυρίξει σε 6 αναμετρήσεις τους, όπου έχουν καταφέρει να νικήσουν στις 5 και να φέρουν μια ισοπαλία πέρσι στον εντός έδρας αγώνα τους με την ΑΕΚ με 1-1. Από την άλλη τους Θεσσαλονικείς ο Αχαιός ρέφερι τους έχει διευθύνει συνολικά 9 φορές με τους κιτρινόμαυρους του βορρά να έχουν 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και δύο ήττες, φέτος από τον Ηρακλή με 1-0 στο Καυταντζόγλειο και πέρσι από τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα με 2-0. Φέτος ο Σταθόπουλος από τα 6 ματς που έχει οριστεί στα 5 νικητής ήταν η γηπεδούχος ομάδα και μόνο το ένα είχε λήξει ισόπαλο, ενώ έχει τιμωρηθεί σε μια αναμέτρηση και συγκεκριμένα αυτή της 1ης αγωνιστικής μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού, με την ΚΕΔ να τον επανέφερε στην 8η αγωνιστική στο Άρης-Ατρόμητος 2-0, ενώ δυο αγωνιστικές αργότερα είχε οριστεί ξανά σε ματς της ομάδας του Κούπερ, όπου ο Άρης είχε ηττηθεί εκτός έδρας από τον Ηρακλή. Βοηθοί του Σταθόπουλου στο Παναθηναϊκός-Άρης θα είναι οι Τρύφωνας και Τουμπακάρης, 4ος ο Βοσκάκης και παρατηρητής ο Αμυγδαλής. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο αντίστοιχο παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης στον πρώτο γύρο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει του Άρη με 1-0 είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος για την διαιτησία του Δαλούκα, αφού με ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των πρασίνων είχε καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τερματιστεί η διαιτητική καριέρα του Θεσσαλού ρέφερι.
Στο παιχνίδι της Κέρκυρας με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς. Ο 32χρονος Αθηναίος ρέφερι καλείται για πρώτη φορά στα δυο χρόνια που βρίσκεται στη Σουπερ Λιγκ να σφυρίξει αγώνα των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα, ενώ φέτος δεν έχει διευθύνει ούτε αγώνα της Κέρκυρας. Φέτος ο Παππάς έχει διαιτητεύσει 7 αγώνες με τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει στους 4, ένας να έχει λήξει ισόπαλος και μόνο οι Εργοτέλης και ΠΑΟΚ να έχουν φύγει με το διπλό από τις έδρες του Πανιωνίου και της Καβάλας αντίστοιχα. Βοηθοί του Παππά στο Κέρκυρα-Ολυμπιακός θα είναι οι Γούκος, Αργυρός, 4ος ο Κύρκος και παρατηρητής ο Μπισογιάννης.
Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις στο Πανιώνιος-Ξάνθη ορίστηκε ο Κάκος, στο Καβάλα-Λάρισα ο Καλόπουλος, στο Ηρακλής-Ατρόμητος ο Αρετόπουλος, στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου ο Παμπορίδης, στο Πανσερραϊκός-ΑΕΚ ο Γιάχος και στο ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης ο Μήτσιος.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου