Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

"Αυτοκολλητομανία" Super League 2011


Η «αυτοκολλητομανία» επιστρέφει. Οι παλιοί σίγουρα θυμούνται την εποχή που προσπαθούσαν να ανταλλάξουν τα διπλά αυτοκόλλητα που είχαν με το σπάνιο, όπως το χαρακτήριζαν, προκειμένου να συμπληρώσουν το άλμπουμ με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Α΄ Εθνικής. Τώρα η Panini, στην συμπλήρωση των 50 χρόνων της, σε συνεργασία με την Σουπερ Λιγκ δίνει τη δυνατότητα και στους νεαρούς φίλους του ποδόσφαιρου να έρθουν πιο κοντά στο λαοφιλέστερο άθλημα και να μάθουν όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που υποστηρίζουν, αλλά και τους υπόλοιπους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής αυτοκόλλητων της Panini “Superleague Ελλάδα 2010-2011”, στην οποία τον παρών έδωσαν και οι Γιάννης Φετφατζίδης του Ολυμπιακού, Σωτήρης Νίνης του Παναθηναϊκού, Κώστας Μανωλάς της ΑΕΚ και Ανδρέας Τάτος του Ατρόμητου.

Σωτήρης Νίνης: « Και εγώ μάζευα κάποτε αυτοκόλλητα. Θυμάμαι πως όλα τα παιδία τότε πηγαίναμε σχολειό για να ανταλλάξουμε αυτοκόλλητα. Πιστεύω πως είναι μια προσπάθεια που φέρνει τα παιδία κοντά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

H συλλογή αυτοκόλλητων “Superleague Ελλάδα 2010-2011”, αποτελείται από ένα άλμπουμ 48 σελίδων και από 430 αυτοκόλλητα, αφιερωμένα στις 16 ομάδες που συμμετέχουν στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι Νίνης, Μανωλάς και Τάτος αναφέρθηκαν και στις ομάδες τους, τους στόχους τους, αλλά και την μεταγραφική φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρο από τα ονόματα του.

Κώστας Μανωλάς: «Ερχόμαστε από μια ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και τώρα θέλουμε στο ματς με την Ξάνθη να επιστρέψουμε στις νίκες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα ενόψει της συνέχειας, ενώ σε αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πάμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σε ότι αφορά έμενα έχω ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα το τιμήσω. Μετά θα δούμε. Όλοι φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Όμως πρώτα θέλω να νιώσω έτοιμος. Εφημερίδες δεν διαβάζω, κοιτάω τη δουλειά μου».

Σωτήρης Νίνης: «Τα διοικητικά δεν επηρεάζουν την ομάδα, καθώς όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάμε και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι μόνο η νίκη. Αυτό που προέχει είναι ο Εργοτέλης και μετά η ΑΕΚ, γιατί θέλουμε να κάνουμε ένα-ένα τα βήματα. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να δούμε μπορούμε να φτάσουμε».

Ανδρέας Τάτος : «Εγώ περίμενα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας, επειδή είμαστε μία ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Το μόνο που κοιτάμε είναι η νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την αγωνιστική που μας έρχεται. Το Κύπελλο είναι μια άλλη διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με τον Διογόρα και μετά θα περιμένουμε το νικητή του Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα. Εύχομαι και στο Κύπελλο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Για το μέλλον μου δεν θα ήθελα να μιλήσω, γιατί όταν αναφέρομαι σε αυτό δε γίνεται τίποτα».

Μιχάλης Μουσελίμης

1 σχόλιο: