Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Παρελθόν ο Ζέκοφ.

Παρελθόν από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελεί, από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αντρέι Ζέκοφ.
Ο Βούλγαρος πασαδόρος έκρινε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη υπομονή από την πλευρά του και αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του μακριά από τον Πειραιά, με συνέπεια να λυθεί το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων»:

"Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με τον Αντρέι Ζέκοφ τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα βόλεϊ ανδρών και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε συζητήσει με τους Ζέκοφ, Γιαμπλόνσκι και Κραλ, εξηγώντας τους πως ακριβώς έχουν τα πράγματα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Η εξήγηση, από πλευράς Ολυμπιακού, ήταν ειλικρινέστατη, καθώς δεν προσπάθησαν να ωραιοποιήσουν τα πράγματα. Επισήμαναν τις (οικονομικές κυρίως) δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος, αναγνώρισαν το ότι οι παίκτες έχουν 100% δίκιο όσον αφορά τις απαιτήσεις τους για τα οφειλόμενα χρήματα, ζητώντας τους όμως, παράλληλα, να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή.
Δυστυχώς, όμως, ο Ζέκοφ έκρινε πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί, με αποτέλεσμα να ζητήσει την λύση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, όπως και έγινε.
Πλέον, αναμένεται η απάντηση και των Κραλ και Γιαμπλόνσκι. Φυσικά και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν την παραμονή των δύο αθλητών, μόνο όμως αν διατηρηθεί η ενότητα και το άριστο κλίμα της ομάδας, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η αποχώρηση τους θα είναι η καλύτερη λύση, τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ίδια την ομάδα.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου