Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ....»



Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ



Πρωταθλητής Χειμώνα και με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, είναι ότι καλύτερο για να γιορτάσουν στον Ολυμπιακό τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πάντως προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει κριθεί τίποτα
Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού , μπορεί να είναι φανερά ικανοποιημένος από το τέλος του πρώτου γύρου και τον τερματισμό της ομάδας στην κορυφή, αλλά ξέρει και καλά, ότι ακόμα είναι νωρίς για πανηγυρισμούς.
«Ήταν αρκετά δύσκολο να νικήσουμε. Η ΑΕΛ έπαιζε αρκετά πίσω και γενικά ήταν σφιχτή. Εμείς προσπαθήσαμε να βγάλουμε φάσεις αλλά στην αρχή δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Για εμάς σημαίνει λίγα πράγματα αυτή η νίκη. Είναι σίγουρα καλύτερα το να προηγείσαι με πέντε βαθμούς στην κορυφή αλλά έχουμε ακόμη έναν γύρο. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Μπορεί στο παρελθόν να ίσχυε όποιος έπαιρνε τέτοιο προβάδισμα να κέρδιζε τον τίτλο αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι τώρα.
Ακόμα ο Βαλβέρδε είπε μετά το παιχνίδι με την Λάρισα


Αν δε δέχεσαι γκολ, ένα είναι αρκετό για να πάρεις τη νίκη. Είμαστε ομάδα επιθετική, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να το δείξουμε γιατί η ΑΕΛ είναι μία ικανή ομάδα. Είχαμε καλούς συνδυασμούς αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε με επιτυχία στην εστία της. Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, αλλά εμείς. Ξέραμε ότι θα δυσκολευόμασταν σήμερα, όπως και έγινε. Αυτοί οι βαθμοί έχουν άλλη αξία για μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου