Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φώς στο τούνελ για το Πόλο!


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των παικτών της ομάδας Πόλο του Ολυμπιακού και του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Νίκου Καραχάλιου χωρίς να βγει κάποια ουσιαστική είδηση. Πάντως υπήρξε τουλάχιστον κάποια χαραμάδα ελπίδας για την συνέχεια.
Η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών κράτησε περίπου τρείς ώρες και αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα για την μέχρι τώρα κατάσταση που επικρατή στο τμήμα αλλά και τι θα μπορούσε να γίνει άμεσα.
Αρχικά ο αρχηγός του τμήματος Νίκος Δεληγιάννης ενημέρωσε τον κ Καραχάλιο για τις νομικές ενέργειες που έκαναν για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους , ενώ παράλληλα έγινε αναφορά για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει όλοι οι Αθλητές του τμήματος και ιδιαίτερα οι νεότεροι. Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η φράση του Αρχηγού ότι όλοι περίμεναν να κάνουν Χριστούγεννα και τελικά ακόμα ζητάνε τα αυτονόητα.
Από την πλευρά του ο Νίκος Καραχάλιος έδειξε για μια ακόμα φορά ότι κατανοεί το πρόβλημα των παικτών μαζί με τα υπόλοιπα νέα μέλη της διοίκησης και όπως είπε στους παίκτες δουλεύουν όλοι μαζί για να βρεθεί λύσει.
Αρχικά ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στους επόμενους πέντε μήνες με την συνεισφορά επωνύμων Ολυμπιακών να εξοφληθούν οι παίκτες και τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα να πάρουν μέρος των χρημάτων τους.
Οι πολίστες του Ολυμπιακού μπορεί στην συνάντηση να μην πήραν χρήματα, αλλά υποσχέσεις, τουλάχιστον όμως διαπίστωσαν ότι μιλώντας με έναν άνθρωπο όπως ο Νίκος Καραχάλιος που ουσιαστικά εκπροσωπεί την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη έχουν μπροστά τους για πρώτη φορά ένα χρονοδιάγραμμα αλλά και ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι αυτά που υπόσχονται τηρούνται.
Η επόμενη μέρα για τους Ερυθρόλευκους πολίστες θα καθοριστεί στο ραντεβού που θα γίνει μεταξύ τους την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων όπου και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Να θυμίσουμε ότι αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγο γιορτών δεν υπάρχουν και το επόμενο ραντεβού του Βαγγέλη Πάτερου με τους παίκτες του είναι στις 3 Ιανουαρίου εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό στις 5 του ίδιου μήνα στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου