Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Παρελθόν η Τσέρτσνεβιτς απο τον Θρύλο.


Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί από το μεσημέρι της Παρασκευής η Αλεξάνδρα Τσέρτσνεβιτς, μετά από επιθυμία της ίδιας της αθλήτριας.
Η Σέρβα βολεϊμπολίστρια, παρουσία του μάνατζερ της, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον της στην ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» ζήτησε από την Τσέρτσνεβιτς να κάνει λίγο ακόμα υπομονή όμως η ίδια εμφανίστηκε ανυποχώρητη στην επιθυμία της να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να συμφωνηθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Λύθηκε η συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. με την βολεϊμπολίστρια Αλεξάνδρα Τσέρτσνεβιτς μετά από επίμονο αίτημα της ιδίας το οποίο έγινε αποδεκτό. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί την Αλεξάνδρα Τσέρτσνεβιτς για το ήθος της και την προσφορά της στην ομάδα βόλεϊ γυναικών και της εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής της σταδιοδρομίας".
Να σημειωθεί, πάντως, πως η πόρτα του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει για την Τσέρτσνεβιτς, καθώς ο κύριος Θεοδωρακάκης τόνισε πως σε περίπτωση που η Σέρβα βολεϊμπολίστρια δεν βρει ομάδα, τότε μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου