Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!


ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Είναι φανερό ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει σαν πρωταρχικό σκοπό να Ελληνοποιήσει την ομάδα.
Το ρόστερ με Έλληνες παίκτες θα προσπαθήσει να εμπλουτίσει την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Βαγγέλη Μαρινάκης, θέλει οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν έντονο το ελληνικό στοιχείο, όπως πριν από μερικά χρόνια στην περίοδο της μεγάλης κυριαρχίας.

Για το λόγο αυτόν οι Πειραιώτες έχουν μια λίστα από Έλληνες παίκτες, οι οποίοι παρακολουθούνται και ανάλογα με την εξέλιξή τους θα κινηθούν. Πρώτος όλων είναι ο Γιάννης Μανιάτης.
Εκτός όμως του αρχηγού του Πανιωνίου στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται και οι Ανδρέας Τάτος (Ατρόμητος), Γιώργος Γεωργιάδης (Πανσεραικός), Κώστας Φορτούνης (Αστέρας Τρίπολης) και Απόστολος Βέλος (Ηρακλή).
Μέσα σε αυτούς από το καλοκαίρι θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ο Παπάζογλου που είναι παίκτης του Ολυμπιακού και έχει αποκτηθεί από τον Πανσεραικό, αλλά έμεινε με την μορφή δανεισμού.
Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του τους νεαρούς αλλά κυρίως Έλληνες παίκτες.



Η απόφαση για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται να είναι δεδομένη και ο Πανιώνιος Η Κέρκυρα και ο Άρης ενδιαφέρονται έντονα
Ο Μήτρογλου ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά για την επιλογή του και φαίνεται πως θα καταλήξει στους «κυανέρυθρους». Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Τάκης Λεμονής έχει επικοινωνήσει ήδη μαζί του για να τον πείσει, αλλά ακόμα ο Μητρογλου δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει.
Αν αυτό συμβεί τελικά τότε θα γίνει ένα μεγάλο βήμα για την απόκτηση του Μανιάτη, που φυσικά κάνει σαν τρελός να έρθει στον Ολυμπιακό.
Όλα αυτά φυσικά για το καλοκαίρι, αφού προτεραιότητα αυτή την στιγμή είναι η απόκτηση ενός χαφ που όλα δείχνουν ότι θα προέρχεται από το εξωτερικό και τελικές αποφάσεις θα πάρει ο Βαλβέρδε τις προσεχείς ημέρες, αφού έχει ήδη στα χέρια του μια μεγάλη λίστα.

Η αλήθεια είναι ότι τα ονόματα που γράφονται και ακούγονται καθημερινά δεν αρέσουν στην διοίκηση, αφού δεν υπάρχει διάθεση για πολλές μεταγραφές τον Ιανουάριο και δύσκολα θα ξεφύγουν από την απόκτηση του ενός χαφ που κρίνεται απαραίτητος με την σύμφωνη άποψη και του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου