Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός του 2020!


Με στόχο τον Ολυμπιακό του 2020 και με σύνθημα δώστε δύναμη στον Θρύλο παρουσιάστηκε από την διοίκηση του συλλόγου το φιλόδοξο πρόγραμμα για την οικονομική αυτάρκια του σωματείου τα επόμενα χρόνια.
Το πρόγραμμα ανέλυσε ο α' αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, ώστε ο Ολυμπιακός να μπορέσει άμεσα να βρει την λύσει στα τεράστιά οικονομικά του προβλήματά .
Δόθηκε έμφαση στις ακαδημίες , αλλά και στην στήριξη των επώνυμων Ολυμπιακών και φυσικά των εκατομμυρίων φιλάθλων της ομάδας για να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός οικονομικά εύρωστος.
Το σχέδιο που παρουσίασε ο Νίκος Καραχάλιος έχει συγκεκριμένους άξονες και στόχος είναι να μπει σε άμεση εφαρμογή, ώστε να φανούν τις προσεχείς 200 ημέρες τα πρώτα απτά αποτελέσματα, που δεν είναι άλλα από την εξόφληση των χρεών προς τους αθλητές, που έχουν κάνει τεράστια υπομονή όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα, έγινε άνοιγμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει το μεγάλο αυτό εγχείρημα, διότι αυτός μόνο μπορεί να είναι ο κύριος αιμοδότης του συλλόγου. Στόχος είναι να έχουμε τους πολλούς να δίνουν λίγα και όχι τους λίγους να δίνουν πολλά. Το σχέδιο προβλέπει να δώσει τουλάχιστον ένα ευρώ κάθε φίλαθλος του Συνδέσμου είτε sms είτε με άλλα events, τα οποία θα διοργανωθούν και θα φέρουν τεράστια κέρδη στον Θρύλο. Μαζί κόσμος, διοίκηση και οικονομικό παράγοντες μπορούν να προσφέρουν ένα ευοίωνο "αύριο" και να σώσουν τον Ολυμπιακό από ένα βέβαιο μαρασμό. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρέας Ανδρεάδης ο πολίστας Βαγγέλης Δελακάς ο προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών, Χάρης Παυλίδης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Γιάννης Νικολάκης και η αθλήτρια του τμήματος Καβαθά. Παράλληλα παρών ήταν και οι Ανδρέας Νινιάδης, Αλέκος Ράντος Τάκης Γκώνιας, Πέτρος Μίχος, Αιμίλιος Παπαθανασίου και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, Αντώνης Γλύκας.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου