Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Δεν είναι ευχάριστα τα νέα στον Ολυμπιακό για τον Ντουντού. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση είναι οριστική, πλέον και ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε εγχείρηση για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο γόνατο
Πριν από λίγες ημέρες ο Ντουντού παραπονιόταν για πόνους στο γόνατο. Κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Από αυτές διαπιστώθηκε ότι οι πόνοι οφείλονται σε ρήξη μηνίσκου που έχει υποστεί.
Αρχικά, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν είχε αποφασίσει εάν θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση για να ξεπεράσει το πρόβλημα ο Ντουντού. Και αυτό γιατί υπήρχε η πιθανότητα να είναι προτιμότερο, ο παίκτης να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή κάτι που ήθελε και ο ίδιος.
Η κατάσταση δεν άλλαξε, ο Ντουντού δεν ένιωσε καλύτερα το πόδι του και έτσι αποφασίστηκε ότι είναι προτιμότερο να υποβληθεί σε εγχείρηση.
Το Ντουντού ζήτησε από την διοίκηση να πάει στη Βραζιλία για να υποβληθεί εκεί από δικό του γιατρό στο «νυστέρι» κάτι που έγινε αποδεκτό. Έτσι τις επόμενες ημέρες ο Ντουντού αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του, για να κάνει την εγχείρηση. Το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης, θα γίνει γνωστό μετά από την εγχείρηση
Πάντως σίγουρα θα είναι μεγαλύτερο από ένα μήνα που αρχικά είχε εκτιμηθεί, αν και θα κερδίσει χρόνο , λόγο της διακοπής του πρωταθλήματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου