Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΝΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ



Μετά από την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Ρέντη ήταν η σειρά του Ερνέστο Βαλβέρδε να τονώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και τα σημαντικά παιχνίδια που ακλουθούν
.Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό προτιμούσε να μιλά κατ’ ιδίαν στους παίκτες και να αποφεύγει τις ομιλίες κάτι που συνηθίζει να κάνει γενικά από την ρώτη ημερα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.
. Τις τελευταίες ημέρες όμως, έχει επιλέξει να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών, με ζητούμενο το διπλό στην Καβάλα. Και βλέποντας ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
«Οφείλουμε να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην το ξανακάνουμε. Πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί έπειτα από τέτοια παιχνίδια και τέτοιες ήττες», είπε στους παίκτες των «ερυθρολεύκων» αναφερόμενος στον αγώνα και στην ήττα από την ΑΕΚ.
«Θα δουλέψουμε για τον αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος θα είναι δύσκολος. Γνωρίζω τα προβλήματα που είχατε πέρυσι με την Καβάλα και αυτό πρέπει να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσουμε. Θέλω να μπαίνετε από το πρώτο λεπτό δυνατά και να παίζετε με μυαλό», κατέληξε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σκέψεις του Βαλβέρδε αφού Μετά από τον τραυματισμό του Άλμπερτ Ριέρα είναι υποχρεωμένος να αλλάξει τα πλάνα του. Έτσι κάνει σκέψεις για τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στην επίθεση της ομάδας στο παιχνίδι με την Καβάλα.
Αυτή τη στιγμή, η πιθανότερη λύση και αυτή η οποία φαίνεται να προκρίνεται έναντι των άλλων είναι να χρησιμοποιήσει βασικό τον Πάντελιτς, στην κορυφή της επίθεσης με αποτέλεσμα τον Κέβιν Μιραλάς να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο


Ο Φετφατζίδης, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην 11άδα, θα ξεκινήσει στο δεξιό άκρο. Αν και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Ριέρα.
Από εκεί και πέρα οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα διεκδικούν τη θέση πίσω από τον επιθετικό και ο Αργεντινός με τον Μοϊσές πάντα δίπλα στον Ντουντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου