Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καλόπουλος στη Καβάλα


Ο Δημήτρης Καλόπουλος θα διευθύνει την εκτός έδρας δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στη Καβάλα για την 13η αγωνιστική. Ο 40χρονος Θεσσαλονικιός ρέφερι έχει να οριστεί σε αγώνα των ερυθρόλευκων από πέρσι τον Γενάρη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στο οποίο είχε τιμωρηθεί για τα σοβαρά λάθη του, αφού είχε ακυρώσει κανονικό τέρμα του Τοροσίδη ως φάουλ, δεν είχε αποβάλει Καράμπελα και Γιάχιτς, ενώ είχε πάρει πάνω του την φάση του γκολ οφσάιντ που είχε σημείωσε ο Ολυμπιακός. Ο Καλόπουλος από τις 8 φορές που έχει διευθύνει ματς της ομάδας του Πειραιά, οι ερυθρόλευκοι μετρούν πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα πέρσι με την ΑΕΚ. Την Καβάλα ο Καλόπουλος την έχει σφυρίξει μόλις μια φορά πέρσι στην ήττα της με 1-0 από τη Λάρισα στο Αλκαζάρ. Φέτος ο Καλόπουλος έχει οριστεί σε 5 αναμετρήσεις και συγκεκριμένα στις Ολυμπιακός-Βόλου-Εργοτέλης 0-1, Λάρισα-Κέρκυρα 1-1, Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-4, Ατρόμητος-Ξάνθη 1-1 και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2. Βοηθοί του Καλόπουλου στο Καβάλα-Ολυμπιακός θα είναι οι Σαραϊδάρης και Αλεξέας, 4ος ο Θάνος και παρατηρητής ο Παπατριανταφύλλου.

Τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό θα διευθύνει ο Σταύρος Μάνταλος. Ο 30χρονος Αθηναίος ρέφερι που φέτος ξεκίνησε να σφυρίζει στη Σουπερ Λιγκ δεν έχει διαιτητεύσει πότε του παιχνίδι των πρασίνων, ενώ έχει οριστεί μέχρι στιγμής σε 5 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο. Από την άλλη τον Πανσερραϊκό τον έχει διευθύνει δυο φορές, πέρσι όσο αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική, στην εντός έδρας ήττα του από τον Διαγόρα και στην ισοπαλία του με τον Θρασύβουλο στη Φυλή.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους διαιτητές της 13ης αγωνιστικής, ο Κάκος επιστρέφει μετά την τιμωρία του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 της 10ης αγωνιστικής και τώρα καλείται να διευθύνει το ματς Ηρακλής-Εργοτέλης, ο Σπάθας το Ξάνθη-Ολυμπιακός-Βόλου, ο Αρετόπουλος το Άρης-Αστέρας Τρίπολης, ο Χαραλαμπίδης το Πανιώνιος-Κέρκυρα, ο Σταθόπουλος το Ατρόμητος-ΑΕΚ, ενώ ο Σιδηρόπουλος που την προηγούμενη αγωνιστική είχε σφυρίξει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 και από την ΚΕΔ διέρρεε πως θα τιμωρηθεί ορίστηκε να διευθύνει το Λάρισα-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής εδώ

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου