Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ EUROCUP

Το EuroCup συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, με τους τρεις εκπρόσωπούς μας στη διοργάνωση να στοχεύουν, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, στη νίκη.

Ο Άρης υποδέχεται, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, την Τσεντεβίτα (9.00μ.μ), που την περασμένη αγωνιστική τον υποχρέωσε στην πρώτη ήττα του στην φετινή διοργάνωση. Ταυτόχρονα η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ θέλει εκτός από τη νίκη και την υπερκάλυψη της διαφοράς της ήττας του στην Κροατία (-5), ώστε να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου, καθώς οι δύο ομάδες ισοβαθμούν.

Την ίδια στιγμή στο κλειστό της Λαμίας, ο Πανελλήνιος έχει δυσκολότερο έργο απέναντι στην Γαλατασαράι (9.00μ.μ). Η τουρκική ομάδα είναι φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 5ου ομίλου, με τους «Ολυμπιονίκες» να ευελπιστούν ότι μπορούν να κάνουν την υπέρβαση πετυχαίνοντας τρείς διαδοχικές νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τέλος ο ΠΑΟΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ροάν στη Γαλλία (9.00μ.μ), την οποία και συνέτριψε την περασμένη αγωνιστική στην Πυλαία, φτάνοντας στην πρώτη νίκη του στον 6ο όμιλο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πετύχει στη Γαλλία το «δύο στα δύο», ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον αντίποδα, η γαλλική ομάδα που μετρά μόνο ήττες στον όμιλο, σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, «αποχαιρετά» και μαθηματικά το όνειρο της πρόκρισης.


Γιάννης Ράπτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου