Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός - Μλάντοστ 8-9


Ικανοποίηση για την εμφάνιση και πίκρα για το αποτέλεσμα σκόρπισε στο κολυμβητήριο Πειραιά η ήττα των ερυθρολεύκων από τη Μλάντοστ με σκορ 9-8 για τη 2η αγωνιστική του Γ' Ομίλου της Ευρωλίγκα.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση και στο ξεκίνημα του 2ου οκταλέπτου πήραν προβάδισμα με 3-1. Στη συνέχεια δύο γκολ του πρώην ερυθρλολευκου πολίστα, Αντόνιο Πέτκοβιτς και ένα του Βάνια Ουντόβισιτς έφεραν τη Μλάντοστ μπροστά στο σκορ με 4-3. Οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν και αφού ισοφάρισαν με τον Κολόμβο, έφτασαν στο 5-4 με τέρμα του Ντόσκα το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στη συνέχεια καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ. 7 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού αποβλήθηκε αναίτια από το παιχνίδι ο Χρήστος Αφρουδάκης και ενώ το σκορ ήταν 7-7. Αμέσως μετά ο Αντώνης Βλοντάκης έδωσε για τελευταία φορά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 8-7 για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τους Πέτκοβιτς και Κάρατς που διαμόρφωσαν το τελικό 9-8 για την κροατική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-3, 2-2, 1-3.

Ολυμπιακός(Πάτερος): Μπλάνης 2, Ντόσκας 2, Κολόμβος 2, Μυλωνάκης 1, Βλοντάκης 1.
Μλάντος(Νίκολιτς): Πέτκοβιτς 3, Ουντόβισιτς 3, Κάρατς 1, Μούσλιμ 2.

Δηλώσεις....
Τάσος Σχίζας: «Κάναμε μία καλή προσπάθεια, αλλά είναι φανερό ότι μας λείπουν δυνατά παιχνίδια. Το ίδιο πάθαμε και στη Βαρκελώνη και το πληρώσαμε αλλά και με τον Πανιώνιο όπου η διαφορά δυναμικότητας δεν μας στέρησε τη νίκη. Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε. Η συνέχεια στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολη αλλά το θετικό είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες κατάστασεις».
Μανώλης Μυλωνάκης: «Μας μένει η πίκρα για το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και χρειαζόμαστε παιχνίδια. Πλέον έχουμε λίγες ελπίδες στον όμιλο αλλά δεν θα παίξουμε σε κανέναν αγώνα με κατεβασμένα τα χέρια».
Χριστόδουλος Κολόμβος: «Παλέψαμε ως το τέλος για να πετύχουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε όπως συνέβη και στην πρεμιέρα του ομίλου. Κρατάμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε και σήμερα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».
Βάνια Ουντόβισιτς: «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Κάθε νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού είναι σημαντική».

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου