Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Θετικές εξελίξεις στον Ερασιτέχνη!


Έσκασαν τα πρώτα χαμόγελα στο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού έστω και αν τέσσερις μόνο παίκτες είδαν το χρώμα του χρήματος αυτές τις μέρες. Συγκεκριμένα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός τακτοποίησε εν μέρη τις οικονομικές εκκρεμότητες του με αποτέλεσμα να πληρωθούν τέσσερις πολίστες της Ανδρικής ομάδας, οι Γιάννης Φουντούλης, Φώτης Μπλάνης, Βαγγέλης Δελακάς και Χρήστος Φλώρος, καθώς είχαν την μεγαλύτερη ανάγκη. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί αυτό έγινε μετά από απαίτηση του αρχηγού της ομάδας του Ολυμπιακού, Νίκου Δεληγιάννη.
Οι τέσσερις πολίστες πήραν 1.000 ευρώ ο καθένας, και όπως είναι φυσικό ήταν κάτι σημαντικό γι αυτούς σε αυτή την εορταστική περίοδο. Βέβαια, οι οφειλές προς όλους τους παίκτες είναι αρκετά μεγάλες και χρειάζεται να δαπανηθούν πολλά περισσότερα χρήματα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Νίκος Δεληγιάννης, αναμένεται να έχει μέσα στις επόμενες μέρες νέα συνάντηση με τον αντιπρόσωπο του Ερασιτέχνη, Νίκο Καραχάλιο και τον πρόεδρο του συλλόγου, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, με σκοπό να βρεθεί λύση στις οικονομικές διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους αθλητές και την διοίκηση. Οι πολίστες, πάντως, το έχουν διαμηνύσει στην διοίκηση ότι δεν επιστρέφουν στις προπονήσεις και στους αγώνες αν δεν πληρωθούν.
Όσο αναφορά το βόλεϊ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνάντηση του Φλάβιο Γκουλινέλι με τον Παντελή Ταρνατώρο και συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα της ομάδας.
Συγκεκριμένη εξέλιξη δεν υπήρξε αφού απλά έγινε συζητήσει για τρέχοντα αγωνιστικά θέματα αλλά και οι οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παίκτες.
Στα αγωνιστικά οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από τετραήμερο ρεπό λόγω των Χριστουγέννων. Από την προπόνηση έλειπαν οι Κοκκινάκης (βρίσκεται με την Εθνική Νέων) και ο Ντεσπέιν, με τον Κουβανό άσο να βρίσκεται στην Ιταλία. ομάδα. Όσο για τις συναντήσεις με τους ξένους, αυτή θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας και φυσικά θα αφορά το οικονομικό κομμάτι, το οποίο έτσι και αλλιώς απασχολεί το σύνολο του Ερασιτέχνη και λογικό είναι να "χτυπάει" και το ανδρικό βόλεϊ.
Πάντως ίσως από αύριο κι όλας να υπάρξει φως στο τούνελ για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό αφού η διοίκηση του σωματείου την Τετάρτη στις 14:30 στο Καραϊσκάκη θα δώσει συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινωθούν οι κινήσεις ώστε να βρεθεί λύσει στο οικονομικό αδιέξοδο.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου