Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συστάσεις από UEFA


Οι αντιδράσεις του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας είναι λογικό να εκδηλώνονται παντού. Το είδαμε μάλιστα αυτό και σε αρκετά γήπεδα της χώρας, όπου οι οπαδοί με τα πανό που κρέμασαν εξέφρασαν την αντίθεση τους προς την κυβέρνηση.

Για αυτό τον λόγο η UEFA έρχεται να κάνει συστάσεις στην ΑΕΚ εν όψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ. Στην συνάντηση της Τετάρτης (02/11) που έγινε μεταξύ ανθρώπων της Ένωσης και της Ομοσπονδίας, βγήκε το μήνυμα ότι οι «κιτρινόμαυροι » οπαδοί πρέπει… να συμμορφωθούν και να μην κρεμάσουν κανένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, ύστερα από συστάσεις που έγιναν από την UEFA, αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα με την Λοκομοτίβ Μόσχας ότι κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους της UEFA τέθηκε πολύ σοβαρά το θέμα σχετικά με την ανάρτηση πανό στο γήπεδο. Συγκεκριμένα, ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην ξεκινήσει ή να διακόψει οριστικά τον αγώνα, σε περίπτωση ανάρτησης πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό μήνυμα, ενώ η ομάδα της οποίας οι οπαδοί έχουν αναρτήσει το πανό θα τιμωρηθεί.

Παρότι οι εν λόγω κύριοι αναγνωρίζουν την κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας τόνισαν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, καθώς η UEFA είναι πολύ αυστηρή σε αυτόν τον τομέα. Για το λόγο αυτό καλούμε τους φιλάθλους μας που θα είναι αύριο στο ΟΑΚΑ να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την έδρα και την ομάδα μας στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου