Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

«Αρκεί να παίξει έξυπνα»


Αυτό υποστηρίζει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που γνωρίζει το γερμανικό πρωτάθλημα. Ο άσος της Βέρντερ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πιθανότητες αν παίξουν έξυπνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου στον Πρωταθλητή

Για το αποψινό ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Ντόρτμουντ

«Κατά τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ό,τι και στο πρώτο ματς. Πρέπει να βγει από τα καρέ του γιατί θα έχει πρόβλημα. Πρέπει αντιθέτως να πιέσει την Ντόρτμουντ. Να μην την αφήνει να είναι συνεχώς κοντά ή μέσα στην περιοχή του. Να πιέσει τους στόπερ της, που φαίνεται πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός. Ούτε τα χαφ της μαρκάρουν».

Για τις διαφορές σε σχέση με το παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη


«Η πιο σημαντική διαφορά είναι ότι σε αυτό το ματς θα δούμε μια πιο επιθετική Ντόρτμουντ και εκεί θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός ιδιαίτερα, ώστε να μην αιφνιδιαστεί. Τη βοηθάει επίσης πολύ η έδρα».

Για το αν θα αποτέλεσε έκπληξη ενδεχόμενο «διπλό» των Πειραιωτών


«Όχι, κάθε άλλο. Νομίζω ότι και σε αυτό το ματς, το αποτέλεσμα θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Έχει ίσες πιθανότητες ο Ολυμπιακός, αρκεί να παίξει έξυπνα, πιέζοντας την Ντόρτμουντ εκεί που πονάει».

Για τον αντίκτυπο που είχε στη Γερμανία η νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα

«Εξεπλάγην με τον Ολυμπιακό. Γνώριζαν πως ήταν σοβαρή ομάδα, αλλά δεν περίμεναν πως θα επικρατούσε με 3-1, κάτι που ήταν δυσάρεστη έκπληξη για εκείνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου