Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Sportnews 10-11-2011

Πρόβλημα με τον Φεισα προέκυψε στην σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, με τον Σέρβο μέσο να εγκαταλείπει το πρόγραμμα της ομάδας λόγο ενοχλήσεων. Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φάνηκε ότι υπέστη διάστρεμμα πρώτου προς δεύτερου βαθμού. Κανονικά στη προπόνηση συμμετείχε ο Γέστε, ο οποίος χθες έχασε την πτήση του. Μετά τους Πάντελις, Μέγιερι και ο Τζεμπούρ εξασφάλισε άδεια από τον ομοσπονδιακό του προπονητή και θα επιστρέψει στο Ρέντη για να ξεκινήσει προετοιμασία εν όψει ντέρμπι. Στην αποκάλυψη πως ο Άλμπερτ Ριέρα μετάνιωσε που έφυγε από τον Ολυμπιακό, προχώρησε ο Νταβίντ Φουστέρ σε ραδιόφωνο της Τουρκιάς επισημαίνοντας, επίσης, πως ο συμπατριώτης του ψάχνει τρόπο ώστε να επιστρέψει στον Πειραιά. Αύριο βγαίνουν τα εισιτήρια του ντέρμπι αιωνίων, η διάθεση των όποιων θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17 του Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά και μέσω ιντερνέτ από την επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων. Την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εγγυήθηκε ο Γιάννης Μώραλης στην σύσκεψη που έγινε σήμερα για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι αιωνίων στις 19 Νοεμβρίου.

Στην διάθεση του Φερέιρα για το ντέρμπι αιωνίων τέθηκε ο Λουκάς Βύντρα ο οποίος σήμερα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Θεραπεία έκανε ο Λετο, ο οποίος ακόμα νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι. Κανονικά προπονήθηκε και ο Μαρίνος, ενώ ατομικό συνέχισαν οι Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Ρούντολφ και Τοτσέ. Ο Τζιμπριλ Σισε μέσω twitter προέτρεψε τον Λετο να βάλει δυο γκολ στον Ολυμπιακό, θέλοντας να τον «φτιάξει» ψυχολογικά εν όψει ντέρμπι.

Στις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ομάδων της FootballLeague και FootballLeague 2, όπως ανακοινώθηκε σήμερα μετά την κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ για την 2η, 3η και 4η φάση της διοργάνωσης. Οι ομάδες της Σουπερ Λιγκ θα μπουν στην 4η φάση και στις 21 Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό να περιμένει το νικητή του ζευγαριού Εθνικός Γαζώρου-Αετός Σκύδρας που θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών και από εκεί η ομάδα που θα προκύψει θα βρει μπροστά της στη 3η φάση το νικητή του ζευγαριού Ζάκυνθος-Πιερικός και μετά θα ξέρουν οι ερυθρόλευκοι τον αντίπαλο τους. Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Βοτανικός-Αγροτικός Αστέρας.

Από τις 23 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες από την 1η έως και την 9η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ, του Λεβαδειακου και της Δόξας Δράμας. Το πρόγραμμα ξεκινάει την μεθεπόμενη Τετάρτη με τα ματς ΑΕΚ-Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας- Ολυμπιακός, ενώ αγώνες θα γίνουν και στις 28 Δεκεμβρίου. Παράλληλα στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ αποφασίστηκε να εισηγηθούν στην ΕΠΟ την αντικατάσταση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων.

Την τρίτη του εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός χθες στην Ιταλία από την Καντού με 64-63 για την 4η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ως μοιραίο παίκτη τον τραυματία Χαινς που αστόχησε στις δυο τελευταίες επιθέσεις των ερυθρόλευκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου