Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ιστορική νίκη και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ


Ένας ηρωικός ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα πολύ μεγάλο διπλό μέσα στην Τότεναμ στο Λονδίνο με 1-2. Οι παίκτες του Μπόλονι επιβλήθηκαν των Άγγλων, με γκολ των Σαλπιγγίδη (6') και Αθανασιάδη (13'). Ο ΠΑΟΚ έπαιζε από το 37' με δέκα παίκτες λόγω άδικης αποβολής του Σταφυλίδη. Τρελό πάρτι «έστησαν» χιλιάδες οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά.

Το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ ήταν ότι το καλύτερο. Ο Φωτάκης στο 6΄έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, πάσαρε στον Γεωργιάδη αριστερά και αυτός με σέντρα τροφοδότησε τον Σαλπιγγίδη και εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκόμες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε, όμως εκεί. Στο 14’ οι Θεσσαλονικείς «χτύπησαν» ξανά! Ο Γκαρσία με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γεωργιάδη και αυτός έβγαλε τη δεύτερη ασίστ του στο ματς, αυτή τη φορά για τον Αθανασιάδη, ο οποίος με προβολή έκανε το 2-0!

Ο ρέφερι του αγώνα είδε χέρι του Σταφυλίδη στο 37’, όταν ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έδιωξε αρχικά με το κεφάλι τη μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ και στη συνέχεια απομάκρυνε πάνω στη γραμμή με το χέρι κολλημένο στο σώμα. Είδε άδικα την κόκκινη κάρτα, με τον Μόντριτς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τότεναμ: Γκόμες, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Ρόουζ (63' Μπέιλ), Λένον, Μόντριτς, Ντεφό, Λίβερμορ, Κέιν (72' Φαλκέ), Πίεναρ (67' Γουόκερ).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας (81' Τσιρίλο), Έτο, Γκαρσία, Λάζαρ (84' Αρίας), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (62' Σνάουτσνερ), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου