Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Πρώτο θέμα στην Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ


Πρώτο θέμα έχει γίνει στην ιστοσελίδα της UEFA ο νέος θρίαμβος του ΑΠΟΕΛ, με νεότερο θύμα την Πόρτο, κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Γκουστάβο Μαντούκα (που έφυγε κακήν κακώς από την ΑΕΚ) αναφέρεται ως ήρωας, όπως και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος “με άριστη διαχείριση του ρόστερ του, έχει κάνει τους πρωταθλητές Κύπρου να μοιάζουν μεγαθήριο”.

«Ο Γκουστάβο Μαντούκα έριξε την Πόρτο στο καναβάτσο. Ανέβηκε στην τέταρτη θέση της ειδικής κατάταξης της UEFA για φέτος και το αξίζει πέρα για πέρα. Μπαίνει σε κάθε ματς ως αουτσάιντερ, αλλά συμπεριφέρεται ως φαβορί. Είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν», αναφέρει το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της UEFA.

Ο σκόρερ του χρυσού γκολ των «γαλαζοκίτρινων», Γκουστάβο Μαντούκα, δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου χάρισε αυτό το συναίσθημα. Είναι απίστευτο πραγματικά αυτό που ζούμε σήμερα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι φανταστική ομάδα ο ΑΠΟΕΛ, βλέπετε πως τραγουδά ο κόσμος για αυτή την ομάδα».

Αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο

Περίπου 50 οπαδοί της Πόρτο περίμεναν στις 5 το πρωί την αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο Σα Κανέιρο του Οπόρτο. Παίκτες και προπονητικό τιμ αποδοκιμάστηκαν έντονα με την αστυνομία να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατήσει τους φίλους της ομάδας που είχαν βγει εκτός εαυτού. Οι ποδοσφαιριστές με σκυμμένα κεφάλια έφτασαν στο πούλμαν, ενώ ο Ζοάο Μουτίνιο μίλησε για λίγα λεπτά με τους οπαδούς, ζητώντας τους συγγνώμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου