Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Με αλλαγές, αλλά όχι αδιάφορη


Την νίκη και συνάμα την κατάκτηση των πρώτων της βαθμών στη φετινή διοργάνωση του Europa Laegue θα προσπαθήσει να πετύχει η ΑΕΚ κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας στο Ο.Α.Κ.Α.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κωστένογλου προτίθεται να χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα η οποία ποτέ ξανά δεν έχει αγωνιστεί μαζί! Έρχεται όμως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ, Βάργκας, Καράμπελα προκειμένου να τους έχει έτοιμους για το ντέρμπι της Κυριακής. Εκτός έμεινε τελευταία στιγμή και ο Κάλα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ως εκ τούτου η ΑΕΚ πάει με μία ενδεκάδα στην ουσία ανάγκης. Δηλαδή τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Γεωργέα δεξί και τον Λαγό αριστερό μπακ αντίστοιχα, τον Μανωλά με τον Χέλγκανσον (στο ντεμπούτο του σε επίσημο ματς με την ΑΕΚ), τους Μάκο και Γκέντσογλου (στο 4-2-3-1 της ΑΕΚ), τον Σιαλμά αριστερό εξτρέμ (και ο Λεονάρντο μένει εκτός ενδεκάδας), τον Μπερνς δεξί, τον Χοσέ Κάρλος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φουνταριστό που θα είναι ο Μπέλεκ.

Μόνο νίκη για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα τους Σάμροκ Ρόβερς στο «Ταλάτ Στάντιουμ» με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία αφενός θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει να κρατάει την τύχη της πρόκρισης στη φάση των «32» του Europa League, αφετέρου θα επαναφέρει την ηρεμία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Παίκτες, όπως ο Τσιρίλο, ο Ετο, ο Λαζάρ, ο Φωτάκης, ο Σαλπιγγίδης ή ακόμα και ο Λίνο (αν αγωνιστεί τελικά σήμερα) έχουν την εμπειρία για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε μία νίκη, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης και φυσικά θα επιστρέψει και την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας έπειτα από αρκετά άσχημα αποτελέσματα.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Μπόλονι, θα περιμένει λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα για να δει αν θα υπολογίζει τον Λίνο για το αρχικό σχήμα. Αν ο Βραζιλιάνος δεν ξεκινήσει τελικά, ο Σνάουτσνερ είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ


Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

1ος όμιλος

19:00 Ρούμπιν Καζάν - Τότεναμ
20:00 Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ

2ος όμιλος
20:00 Βόρσκλα Πολτάβα - Σταντάρ Λιέγης
20:00 Κοπεγχάγη - Ανόβερο

3ος όμιλος

20:00 Λέγκια Βαρσοβίας - Ραπίντ Βουκουρεστίου
20:00 Αϊντχόβεν - Χάποελ Τελ Αβίβ

4ος όμιλος
20:00 Βασλούι - Σπόρτινγκ Λ.
20:00 Λάτσιο - Ζυρίχη

5ος όμιλος
20:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Στόουκ Σίτι
20:00 Μπεσίκτας - Ντιναμό Κιέβου

6ος όμιλος
20:00 Σάλτσμπουργκ - Αθλέτικ Μπιλμπάο
20:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Σλόβαν Μπρατισλάβας

7ος όμιλος
22:05 Μέταλιστ Χάρκιβ - Μάλμε
22:05 Αούστρια Βιέννης - ΑΖ Αλκμααρ

8ος όμιλος
22:05 Μπράγκα - Μάριμπορ
22:05 Μπέρμιγχαμ - Μπριζ

9ος όμιλος
22:05 Σέλτικ - Ρεν
22:05 Ατλέτικο Μαδρίτης - Ουντινέζε

10ος όμιλος
22:05 Σάλκε - ΑΕΚ Λάρνακας
22:05 Στεάουα Βουκουρεστίου - Μακάμπι Χάιφα

11ος όμιλος
22:05 Τβέντε - Οντένσε
22:05 Φούλαμ - Βίσλα Κρακοβίας

12ος όμιλος
22:05 Αντερλεχτ - Στουρμ Γκρατς
22:05 ΑΕΚ - Λοκομοτίβ Μόσχας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου