Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Απόβαση στην Βιτόρια


Στη Βιτόρια φιλοξενείται σήμερα στις 9 το βράδυ ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμών και πλην των Χάουαρντ, Βασιλόπουλου και Πελεκάνου που έμειναν στην Αθήνα, οι Άντιτς και Παπαδόπουλος δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους.

Στο μεταξύ μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα περιμένει να δει τι θα κάνει με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Οι ερυθρόλευκοι σήμερα έκαναν χαλάρωμα με σουτ και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα.

Ωστόσο, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του και όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

«Δύσκολο ματς»

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να δημιουργήσει μια καλή ομάδα παρά την αποχώρηση μεγάλων σταρ από το ρόστερ του, δηλώνει ο Γιώργος Πρίντεζης στην «El Correo Digital».

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε και για το αποψινό παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ: «Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς στη Βιτόρια και αν παίξουμε όπως στο πρώτο ματς παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δεν βλέπω πολλές αλλαγές στην Κάχα Λαμποράλ. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι η ίδια. Ο Τελέτοβιτς είναι ο καλύτερος παίκτης της, ικανός να κάνει τα πάντα. Ο Σαν Εμετέριο βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια, ο Μίλκο Μπιέλιτσα έχει μεγάλη ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει στις δύο θέσεις των ψηλών, ενώ ο Κέβιν Σεραφέν είναι επίσης εξαιρετικός παίκτης. Παραμένει μία πολύ δυνατή ομάδα» κατέληξε.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Α’ Όμιλος

Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός 21:00
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Νανσί (19:45, 3/11)
Καντού-Μπιλμπάο (21:45, 3/11)

Β’ Όμιλος

ΚΚ Ζάγκρεμπ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45
Μπάμπεργκ-Ουνικάχα Μάλαγα (22:00, 3/11)
Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας (21:45, 4/11)

Γ’ Όμιλος

Παρτιζάν-Σαρλερουά (21:45, 3/11)
Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Εφές Αναντολού (21:45, 3/11)
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ρεάλ Μαδρίτης (21:45, 3/11)

Δ’ Όμιλος

Σιένα-Γαλατάσαραϊ 21:45
Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Πρόκομ 21:45
Ούνιξ Καζάν-Μπαρτσελόνα (18:00, 3/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου