Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Sportnews 7-11-2011

Παρελθόν απο τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Γιώργος Κατσικογιάννης, ο οποίος έλυσε σήμερα την συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους. Δανεικός στο Λεβαδειακό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν παραχωρήθηκε ο Γκρίμπιτς.

Υπογράφηκε στον Παναθηναϊκό το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της πλευράς Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ενώ από αύριο ξεκινάει και επίσημα ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από οικονομολόγους που έχει επιλέξει ο επικεφαλής της κίνησης και οικονομικός σύμβουλος του Σαουδάραβα, Αναστάσιος Μπερέτας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σουπερ Λιγκ βρέθηκε ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πηγαίνει στο ντέρμπι αιωνίων στις 19 Νοεμβρίου στο Καραϊσκάκη με αέρα δυο βαθμών απο τον Ολυμπιακό. Με μπροστάρη τον Λέτο οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό, ενώ ο Αργεντινός μέσος με το δεύτερο τέρμα που σημείωσε στο 30΄ έφτασε τα 10 και οδηγεί την κούρσα των σκόρερ. Ο Κατσουράνης στο 53 έκανε το 3-0, ενώ η ΑΕΚ στο 61 μείωσε με τον Μπέλεκ σε 3-1 και ο Λεονάρντο στο 89 διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Την πρώτη του φετινή νίκη σημείωσε ο Αστέρας στην Τρίπολη και μάλιστα κόντρα στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ, με τον Περόνε στο 44 να κάνει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ξάνθη της Κέρκυρας στα Πηγάδια με το γκολ να το σημειώνει ο Μαρκόφσκι στο 48. Εργοτέλης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0. Το Σάββατο ο Ολυμπιακός μπορεί να τα χρειάστηκε στο τέλος του αγώνα με τον Άρη, ωστόσο πήρε τη νίκη με 3-2. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με τον Τζεμπούρ στο 7ο λεπτό μετά από κόρνερ του Χολέμπας. Στο 28 πάλι από στημένη φάση ο Ιμπαγάσα βρήκε τον Μοδέστο και αυτός με κεφάλια έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τόχα στο 76 σε αδράνεια της ερυθρόλευκης άμυνας, όμως στο 83 μετά από φάουλ του Χολέμπας ο Μακούν με κεφαλιά έκανε το 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Φατί με κεφαλιά στο 85. Ο ΟΦΗ συνέχισε να εντυπωσιάζει και ο Μαντζιος να σκοράρει. Οι Κρητικοί επικράτησαν του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 3-1 με τον Σίσιτς να ανοίγει το σκορ στο 26 και τον Μάντζιο να κάνει το 2-0 στο 36 συνεχίζοντας για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτά με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να βρίσκει στόχο. Ο Κούτσι στο 56 μείωσε σε 2-1, όμως ο Σίσιτς στο 80 σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του Αναστόπουλου.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Κολοσσός μοιράζονται τη κορυφή της Α1 μπάσκετ μετά και την 3η αγωνιστική. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του ΑΓΟΡ στην Κρήτη με 97-84. Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 93-58 του Ίκαρου στο ΟΑΚΑ, ενώ η ομάδα της Ρόδου νίκησε με 77-73 τον ΚΑΟΔ. Σεφτέ στις νίκες για φέτος έκανε ο ΠΑΟΚ, κόντρα στον Ηλυσιακό στο άδειο –λόγω τιμωρίας- PAOK Sports Arena με 84-70. Ο Πανιώνιος κέρδισε τον Άρη με 78-66, ενώ το Μαρούσι ηττήθηκε στην έδρα του από την Καβάλα με 59-70.

Μόνος στην κορυφή της Volley League με 11 βαθμούς μετά την 4η αγωνιστική είναι ο Ηρακλής που επικράτησε με 3-0 σετ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ στη δεύτερη θέση μετά το 3-2 κόντρα στην Κηφισιά πέρασε ο Πομβοχαϊκός. Η κατηφόρα του Παναθηναϊκού συνεχίζεται μετά και την ήττα του με 3-1 σετ από την Λαμία. 3-0 σετ κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό, ενώ σήμερα ο Άρης ηττήθηκε στην έδρα του με 3-2 σετ από την ΕΑ Πατρών και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Φοίνικα στην Σύρο.

Για την 11η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εκτός έδρας την ΚΠΡ με 3-2 και παρέμεινε μόνη πρώτη, διατηρώντας την διαφορά στους 5 βαθμούς από την δεύτερη Γιουνάϊτεντ που επικράτησε με 1-0 της Σάντερλαντ στο «Όλντ Τράφορντ». Με νίκη συνέχισε και η Άρσεναλ η οποία επιβλήθηκε στο «Έμιρειτς» της Γουέστ Μπρομ με 3-0. Αήττητη για 8 σερί παιχνίδι της στο πρωτάθλημα παρέμεινε ο Τόττεναμ που νίκησε την Φούλαμ με 3-1 στο Λονδρέζικο ντέρμπι. Στα υπόλοιπα ματς Νιούκαστλ – Έβερτον 2-1 , Μπλάκμπερν – Τσέλσι 0-1 , Λίβερπουλ – Σουόνσι 0-0, Γούλβς – Γουίγκαν 3-1 και Μπόλτον – Στόουκ 5-0.

Η ισοπαλία της Παρι Σεν Ζερμεν στο Μπορντό με 1-1 την διατήρησε στην κορυφή του Σαμπιονά με δυο βαθμούς περισσότερους από την Μονπελίε που επίσης ήρθε 1-1 με την Σεντ Ετιεν. Με γκολ του Αγιου στο 72 και του Ρεμι στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ επικράτησε με 2-0 της Νις στο «Βέλοντρομ» εκεί όπου σε δυο εβδομάδες θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής του Γαλλικού πρωταθλήματος Λιλ-Εβιάν 1-1,Καέν-Ντιζόν 3-0, Λοριάν-Αζαξιό 2-0, Νανσί-Μπρεστ 2-1, Σοσό – Λιόν 2-1, Ρεν – Βαλενσιέν 1-1 και Οσέρ-Τουλούζ 2-0.

Η Μπαγερν Μονάχου επικράτησε με 2-1 της Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η δωδέκατη αγωνιστική στην Bundesliga και απέχει πέντε βαθμούς από Ντόρτμουντ, Γκλάντμπαχ και Βέρντερ. Η Μπορούσια διέσυρε με 5-1 την Βόλφσμπουργκ στο «Βέστφαλεν» με τον Γκέτσε να σημειώνει δυο τέρματα και από ένα οι Καγκάουα, Μπέντερ και Λεβαντόφσκι. Στα υπόλοιπα παιχνίδια Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία 3-2 , Νυρεμβέργη-Φράιμπουργκ 1-2 , Χόφενχαϊμ-Καϊζερσλάουτερν 1-1, Χέρτα Βερολίνου-Γκλάντμπαχ 1-2 , Λεβερκούζεν-Αμβούργο 2-2 και Ανόβερο-Σάλκε 2-2.


Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου