Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Βήμα πρόκρισης


Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση έκανε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με 1-3 της Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία. Ο Δικέφαλος του Βορρά δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

Πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ στο 6ο λεπτό με τον Σαλπιγγίδη. Ο Βιερίνια ξεχύθηκε από τα δεξιά στην επίθεση και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη συρτή σέντρα με τον διεθνή επιθετικό να σκοράρει με πανέξυπνο πλασέ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά σημείωσε αλλά δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 35ο λεπτό ο Γεωργιάδης έκλεψε τη μπάλα, την άφησε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος έβγαλε τετ-α-τετ τον Φωτάκη κι αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τόμπσον.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 37’ όταν ο Γεωργιάδης και πάλι από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Σαλπιγγίδης με αριστερό πλασέ πάνω στην κίνηση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τόμπσον.

Οι γηπεδούχοι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μείωσαν το σκορ σε 3-1 στο 51ο λεπτό. Ο Ντένεχι εκτελεί φάουλ, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Ρούμπιν Καζάν νίκησε την Τότεναμ με 1-0.

Οι συνθέσεις

Σάμροκ Ρόβερς: Τόμσον, Σάλιβαν, Στίβενς, Σάιβς, Μούρεϊ, Ο' Ντόνελ, Τέρνερ(46’ Κιλντούφ), Ντένεχι, Μακ Κόρμακ(70’Ράις), Μακ Κέιμπ(46’ Τούιγκ), Σέπαρντ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γεωργιάδης(87’ Αποστολόπουλος), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης(90’ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης(64’ Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Αρίας

Βαθμολογία 1ου ομίλου:

1. ΠΑΟΚ 8
2. Ρούμπιν 7
3. Τότεναμ 7
4. Σάμροκ 0

3η αγωνιστική:

Ρούμπιν Καζάν-Τότεναμ 1-0
(55’ Νάτσο)

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3
(51’ Ντένεχι-7’, 38’ Σαλπιγγίδης, 36’ Φωτάκης)

Επόμενη αγωνιστική (30/11):

Τότεναμ-ΠΑΟΚ
Ρούμπιν Καζάν-Σάμροκ Ρόβερς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου