Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Όλα για την νίκη


Με στόχο τη νίκη θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ κόντρα στην Ντόρτμουντ. Με 4-4-1-1 και τους Τοροσίδη και Τζιμπούρ θα παραταχθούν οι Πειραιώτες.

Βέβαια παρά το γεγονός πως οι Γερμανοί παίζουν εντός έδρας και καίγονται για την νίκη, οι Ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Οι πρωταθλητές Ελλάδος υπέταξαν τους αντίστοιχους της Γερμανίας πριν 13 βράδια στο «Γ. Καραϊσκάκης», πραγματοποιώντας μία εκπληκτική εμφάνιση μπροστά στους φιλάθλους τους.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη του χρονιά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στη δεύτερη νίκη της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες έχουν δύο ήττες, από Μαρσέιγ (1-0) και Αρσεναλ (2-1) εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, και μία εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ (3-1).

Η ενδεκάδα

Κάτω από τα γκόλποστ θα κάτσει ο Κοστάνσο παρότι ο Αργεντινός δεν πείθει, στην δεξιά πλευρά της άμυνας θα παίξει ο Τοροσίδης ο οποίος γυρίζει από τραυματισμό, αριστερά ο Μαρκάνο και στο κέντρο της άμυνας οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ολοφ Μέλμπεργκ. Στα χαφ των πρωταθλητών Ελλάδος θα ξεκινήσουν όπως όλα δείχνουν οι Ορμπάιθ και Μακούν, που τον τελευταίο καιρό κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Χολέμπας θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπως και στο ματς του Φαλήρου, με τον Μιραλάς ως δεξιό εξτρέμ και τον Ιμπαγάσα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Τζιμπούρ.

Η Ντόρτμουντ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα η Ντόρτμουντ που «καίγεται» για την νίκη θα παρουσιαστεί με σύστημα 4-2-3-1. Την εστία της γερμανικής ομάδας θα υπερασπιστεί ο Βαϊντενφέλερ και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς και Σμέλτσερ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Λάιτνερ και ο Κελ, με τον Γκέτσε και τον Πέρισιτς να παίζουν στα άκρα. Πιο μπροστά θα αγωνιστεί ο Καγκάβα, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι Λεβαντόφσκι.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας

19:00 ΖΕΝΙΤ-ΣΑΧΤΑΡ
19:00 ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ-ΜΙΛΑΝ
21:45 ΑΠΟΕΛ-ΠΟΡΤΟ
21:45 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΑΡΣΕΙΓ
21:45 ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
21:45 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
21:45 ΓΚΕΝΚ-ΤΣΕΛΣΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου