Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Βλάσσης Τσάκας αποκλειστικά στο Pro.com.gr: «Θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός με 1-3»


Ο Βλάσσης Τσάκας απολαυστικός όπως πάντα μίλησε αποκλειστικά στο Pro.com.gr και έδωσε τα δικά του προγνωστικά για το αυριανό ντέρμπι. Επίσης μίλησε για τον Ροναλντίνιο, τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και προέβλεψε νίκη των Πρασίνων με 1-3.

Συνέντευξη στον ΝΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗ

Για το ντέρμπι: «Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι. Παρά το παρασκήνιο που υπήρξε για το συγκεκριμένο παιχνίδι όλη την εβδομάδα πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την νίκη».

Για τον Ροναλντίνιο και τα μεταγραφικά: «Βολιδοσκοπούμε κάποιους παίκτες και ένας από αυτούς είναι και ο Ροναλντίνιο. Ευελπιστούμε πως όταν αναλάβουμε διοικησή τον Δεκέμβρη όλα αυτά θα λυθούν. Σαν διοίκηση θα κάνουμε ότι το καλύτερο για να πάει ο Παναθηναϊκός μπροστά».

Για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ: «Δεν είναι τα λεφτά το πρόβλημα μας. Πρέπει πρώτα να ψηφιστεί η σχετική τροπολογία, ώστε να μπορέσει ο Πρίγκηπας να αναλάβει σαν μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού. Περιμένουμε από την πολιτεία να κάνει πράξη τις υποσχέσεις που μας έχει δώσει σχετικά με αυτό το ζήτημα».

Για το αν ενδιαφέρουν τον Πρίγκηπα άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα: «Το επενδυτικό γκρούπ του Πρίγκηπα ενδιαφέρεται για οποιαδήποτε συμφέρουσα επένδυση».

Πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Λέτο: «Για καμία άμυνα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσει τόσο γρήγορους παίκτες όπως είναι ο Λέτο αλλά και ο Κουίνσι. Ευελπιστώ πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει τον αγώνα στο Καραϊσκάκη»

Μια πρόβλεψη για το σκορ του αγώνα: «Το έχω ξαναπεί και επειμένω. Θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός με 1-3».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου