Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

"Δώσε δύναμη στον Θρύλο, κάθε θρυλικό SMS μετράει!".


Στην τελική ευθεία έχει μπει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό το σχέδιο σωτηρίας του σωματείου από τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν όλα τα τμήματα. Ήδη εδώ και ένα μήνα δημοσιοποιήθηκε το σχέδιο σωτηρίας από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Καραχάλιο αλλά και τον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Και οι δυο παράγοντες όλο αυτό τον καιρό επεξεργάστηκαν τις συνθήκες αλλα έιχαν και επαφές με επιφανείς και οικονομικά εύρωστους Ολυμπιακούς ώστε να στελεχώσουν την νέα διοίκηση που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το δύσκολο αυτό έργω.
Το ξεκίνημα για το πώς θα υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο θα γίνει την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στις (15:00) το μεσημέρι στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Το κυρίαρχο σύνθημα της εκδήλωσης θα είναι ¨δώσε δύναμη στον Θρύλο, κάθε θρυλικό SMS μετράει!". Στην εκδήλωση, για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και των αθλητών της ομάδας θα γίνει και η παρουσίαση του νέου προγράμματος του Ερασιτέχνη, το οποίο θα ονομάζεται "Ολυμπιακός 2020".
Φυσικά εκτός από την συγκεκριμένη εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της σωτηρίας του Ολυμπιακού η τωρινή διοίκηση έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους όλων των τμημάτων αρχηγούς και εφόρους ώστε αρχικά να συγκεντρωθούν τα οικονομικά στοιχεία με τις οφειλές στους αθλητές, αλλά και να ενημερωθούν όλοι για τις άμεσες ενέργειες ώστε να μπουν κάποια χρήματα στους αθλητές.
Εκτός από τα SMS που στο ερασιτέχνη περιμένουν ότι θα φέρουν αρκετά χιλιάδες ευρώ στα ταμεία και θα δώσου μεγάλη οικονομική ανάσα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραισκάκη που αναμένεται να δώσει το παρόν και ο Τζιοβάνη όπως και η μεγάλη συναυλία στο ΣΕΦ στις 10 Μαρτίου για τα γενέθλια του συλλόγου. Με τις εκδηλώσεις αυτές στον ερασιτέχνη ελπίζουν ότι με τα έσοδα που θα υπάρξουν τουλάχιστον θα καλυφθούν οι ανάγκες των τμημάτων για την φετινή χρονιά.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου