Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αποχή οι Ερυθρόλευκοι Πολίστες.


Οι δηλώσεις του Αντώνη Βλοντάκη μετά την λήξη του αγώνα Ολυμπιακός Μπαρτσελώνα στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά ότι αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους έχουν προκαλέσει αναστάτωση όπως είναι φυσικό στο τμήμα ενώ υπάρχει και συνέχεια με την απόφαση όλων των παικτών να κάνουν αποχή από τους αγώνες που ακολουθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αν τελικά παραμείνει η απόφαση αυτή θα ξεκινήσει από προσεχές Σάββατο για την 11η αγωνιστική με την Βουλιαγμένη.
Από την πλευρά της η προσωρινή διοίκηση του ερασιτέχνη αιφνιδιάστηκε από την απόφαση αυτή αφού όπως έλεγαν χαρακτηριστικά σε λίγες μέρες είναι να εισπραχθεί η επιταγή του Προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και θα έμπαιναν χρήματα σε όλα τα τμήματα αναλογικά.
Άλλωστε σημερινή διοίκηση του Ερασιτέχνη, έχει εκπονήσει ένα υλοποιήσιμο σχέδιο εξόδου του Συνδέσμου από την Κρίση και ο Νίκος Καραχάλιος με τους υπόλοιπους έχουν όλη την καλή διάθεση να κάνουν αυτά που πρέπει, προκειμένου ο Ολυμπιακός να έχει παρόν και μέλλον.
Τώρα σε ότι έχει σχέση με τις εκλογές που αναμένεται να προκηρυχθούν την επόμενη εβδομάδα ήδη ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης έχει επαφές τόσο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη του αδελφούς Αγγελόπουλους αλλά και επώνυμους Ολυμπιακούς που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να βοηθήσουν την ομάδα και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου