Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Λίγα λάθη οι διαιτητές και επίθεση σε Παμπορίδη

Οι διαιτησίες της 21ης αγωνιστικής δεν θα απασχολήσουν ιδιαίτερα την ΚΕΔ, καθώς τα λάθη ήταν ελάχιστα, με τους ρέφερι να αποδεικνύουν πως αν θέλουν μπορούν να σφυρίξουν σωστά.
Μοναδική παραφωνία αποτέλεσε ο βοηθός Μαγιάννης, ο οποίος ακύρωσε κανονικό τέρμα του Ατρόμητου στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου υποδεικνύοντας λανθασμένα οφσάιντ στο 13ο λεπτό τον Καραλή και όπως όλα δείχνουν θα μείνει για μερικές αγωνιστικές εκτός ορισμών.
Ένα λάθος το οποίο όμως δεν έφερε αλλοίωση του αποτελέσματος στο παιχνίδι της Καβάλας με την Κέρκυρα έκανε και ο Βοσκάκης, ο οποίος στο 28΄δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Νικουλάε. Ωστόσο η νίκη των γηπεδούχων έσωσε τον Ρεθυμνιώτη διαιτητή από την τιμωρία.
Στο ντέρμπι της Τούμπας ο Τριτσώνης έκανε μια καλή διαιτησία και σωστά απέβαλε με δευτέρες κίτρινες κάρτες τους Σπυρόπουλο στο 44΄ και Κοντρέρας στο 75΄, ενώ σωστή ήταν και απόφαση του βοηθού του Καρσιώτη στο 66΄ να υποδείξει οφσάιντ τον Αθανασιάδη και να ακυρωθεί το τέρμα του Μουσλίμοβιτς.
Στο Καραϊσκάκη ο Αρετόπουλος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, ενώ ένα λάθος έκανε ο βοηθός του Τουμπακάρης που στο 57΄σηκωσε τη σημαία του υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Ριέρα που έβγαινε τετ α τετ με τον Γκσούμπρινγκ, με τον Ισπανό μέσο των ερυθρόλευκων να καλύπτετε από την άμυνα της Ξάνθης.
Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη ο Θάνος έκανε ένα λάθος, που δεν ήταν άλλο από την άδικη αποβολή του Μετέος στο 90΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού η μπάλα δεν βρήκε ποτέ στο χέρι του αλλά στον ώμο του, ενώ σε κακή μέρα βρέθηκε ο βοηθός Κώτσιρος που σε τρεις περιπτώσεις σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του και συγκεκριμένα στο 19΄εκοψε επίθεση της ΑΕΚ και στο 53΄ και στο 70΄ έκοψε δυο επιθέσεις του Άρη.
Στο ματς Εργοτέλης-Πανιώνιος το μοναδικό λάθος του Σπάθα ήταν που δεν απέβαλε τον Λάτκα σε αγκωνιά του πάνω στο Γκαλίτσιο.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Σταθόπουλος στο Πανσερραϊκός-Ηρακλής, ενώ ο Μάνταλος στο Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα θα μπορούσε να τιμωρήσει με κόκκινη κάρτα το επικίνδυνο παίξιμο του Ροτζέριο στον Νταμπιζα.

Στο μεταξύ επίθεση δέχθηκε ο Βασίλης Παμπορίδης, όπως ο ίδιος κατήγγειλε στην αστυνομία, από οπαδούς του Άρη μετά από παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος που σφύριζε στο Κιλκίς, ενώ προκληθήκαν και φθορές στο αυτοκίνητο του, στο οποίο είχαν χαράξει την λέξη Άρης. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο Παμπορίδης φέτος έχει διευθύνει μόλις ένα παιχνίδι του Άρη με την Καβάλα στο Κλεάνθης Βικελίδης στο οποίο οι κιτρινόμαυροι είχαν επικρατήσει με 1-0, ενώ το περιστατικό ίσως να είναι ένα μήνυμα προς της ΚΕΔ, η οποία την Τετάρτη θα ορίσει τον διαιτητή του ντέρμπι μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου