Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ολυμπιακός 2020!!!


Με το σύνθημα "Ολυμπιακός 2020: δώσε δύναμη στον Θρύλο, κάθε θρυλικό SMS μετράει!" ξεκίνησε η προσπάθεια του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα του συλλόγου τα επόμενα χρόνια.
Στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος στο γήπεδο Καραϊσκάκη έγινε η παρουσίαση του προγράμματος "Ολυμπιακός 2020" παρουσία πολλών επωνύμων και φίλων της ομάδας.
Το παρών έδωσαν οι εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Γιώργος Λούβαρης και Γιάννης Μώραλης, παλαίμαχοι του Θρύλου, όπως και όλοι οι αθλητές από τα τμήματα βόλεϊ και πόλο, ανδρών και γυναικών.
Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος, παρουσίασε την καμπάνια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη μέσω sms, εξηγώντας την διαδικασία για να ξεκινήσει η ενίσχυση.
Στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, όπως και ο γνωστός για τα Ολυμπιακά του αισθήματα ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι ανάμεσα στα event που θα γίνουν, πρώτο θα είναι το ποδοσφαιρικό φιλικό με τα αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα που αντιμετωπίσουν τους All Star του Θρύλου.
Τα άλλα δύο events θα είναι ένα μεγάλο πάρτι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ το τρίτο θα είναι μία διαδρομή Formula 1 στον Πειραιά,. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το σήμα της καμπάνιας με τον αριθμό 54080 για την οποία όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον Ερασιτέχνη μπορούν να ενημερωθούν μέσω του redpeople.gr, ενώ το λόγο ξαναπήρε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη.
Ο κ. Καραχάλιος ευχαρίστησε τον Γιώργο Γλου που προσέφερε τα μπλουζάκια της εκδήλωσης.
Παράλληλα έγινε ενημέρωσε για τα πρώτα sms που είχαν φτάσει με αποκορύφωμα λόγο και της ζωντανής μετάδοσης της εκδήλωσης από το SPORT TV στο τέλος της τα μηνύματα να έχουν ξεπεράσει τα 1000.
Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός και ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε το λόγο και μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται.
Οι κύριοι Θεοδωρακάκης και Μιχαλολιάκος μίλησαν στην εκδήλωση για τον Ολυμπιακό και τη σωτηρία του Ερασιτέχνη. Χαιρετισμού επακολουθήσαν από ανθρώπους του Πειραιά, όπως ο βουλευτής β' Πειραιώς κ. Λιντζέρης, ο δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη και μέλη της "ερυθρόλευκης" οικογένειας από όλα τα τμήματα, όπως η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Νικόλας Δεληγιάννης, ο Ανδρέας Ανδρεάδης και η Φλώρα Ρεντούμη.
Το παρών στην εκδήλωση στο στάδιο "Καραϊσκάκη" έδωσαν τα μέλη των ομάδων βόλεϊ (ανδρών), πόλο (ανδρών και γυναικών), αθλητές στίβου, μικρά παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες, οι προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης, Βαγγέλης Πάτερος, Χάρης Παυλίδης και Φλώρα Ρεντούμη και βέβαια η "ψυχή" του τμήματος στίβου, ο Τάκης Βεντίκος
Το λόγο πήραν όλοι οι αρχηγοί των ομάδων του Ολυμπιακού με τον αρχηγό της ομάδας πόλο, Νίκο Δεληγιάννη να αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το οικονομικό πρόβλημα του τμήματος λέγοντας χαρακτηριστικά "εκπροσωπώ το τμήμα που έχει υποστεί το μεγαλύτερο κακό. Ελπίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα φέρει αποτελέσματα. Ο κ.Καραχάλιος που είναι λαμπρός σε αυτό που κάνει τα βλέπει άσπρα, εγώ τα βλέπω μαύρα από τη θέση που βρίσκομαι και ελπίζω ότι ο κύριος Μαρινάκης, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και όλοι οι επιχειρηματίες που αγαπούν τον Ολυμπιακό θα τα δουν κόκκινα".

Φώτης Ρουμελιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου