Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τριτσώνης στη Τούμπα και Αρετόπουλος στο Φάληρο


Τον Σταύρο Τριτσώνη όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για την 21η αγωνιστική της Σουπερ Λιγκ. ο 34χρονος Αθηναίος ρέφερι είχε σφυρίξει και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 1-0, ενώ ήταν διαιτητής και στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη το οποίο είχε λήξει 1-1. Τους πρασίνους ο Τριτσώνης τους έχει διευθύνει φέτος και στην ήττα τους με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, η οποία ήταν και η μοναδική για το τριφύλλι από τα 8 συνολικά παιχνίδια που τους ηχεί σφυρίξει, καθώς στα υπόλοιπα 7 ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τη νίκη. Φέτος ο Τριτσώνης έχει οριστεί σε 11 αναμετρήσεις και τιμωρήθηκε σε αυτή της 19ης αγωνιστικής μεταξύ Ατρόμητου και Λάρισας, επειδή δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Μπρίτο. Βοηθοί του διεθνή ρέφερι στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός θα είναι οι Ακρίβος και Καρσιώτης, 4ος θα είναι ο Κύρκος και παρατηρητής ο Αμυγδαλής.

Τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο 41χρονος διαιτητής από τα Τρίκαλα που φέτος προάχθηκε στη Σουπερ Λιγκ, καλείται να σφυρίξει για δεύτερη φορά παιχνίδι των ερυθρόλευκων, καθώς ήταν διαιτητής και την 5η αγωνιστική το Καραϊσκάκη στη νίκη της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε με 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Φέτος έχει σφυρίξει σε 8 παιχνίδια από τα οποία κανένα δεν ήταν της Ξάνθης, ενώ τιμωρήθηκε για ένα πέναλτι που δεν είχε δώσει στο Τάτο την 17η αγωνιστική στο Ηρακλής-Ατρόμητος. Βοηθοί του Αρετόπουλου στο Ολυμπιακός-Ξάνθη θα είναι οι Τρύφωνας και Τουμπακάρης, 4ος ο Καλογερόπουλος και παρατηρητής ο Μιντούρης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής ο Βοσκάκης θα διευθύνει το Καβάλα-Κέρκυρα, ο Σπάθας το Εργοτέλης-Πανιώνιος, ο Σταθόπουλος το Πανσερραϊκός-Ηρακλής, ο Μάνταλος το Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα, ο Γιάχος το Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος και ο Θάνος το ΑΕΚ-Άρης.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου