Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Στα ερυθρόλευκα ο Ντένις ο τρομερός


O Ντένις «ο τρομερός» ντύθηκε στα ερυθρόλευκα. Παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα δυο χρόνια είναι τυπικά από το μεσημέρι της Τέταρτης ο Ντενις Ρομενταλ. Ο 31χρονος Δανός μέσος, ο οποίος έφτασε στη χωρά μας το απόγευμα της Τρίτης, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης», αργά το βράδυ δείπνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σήμερα το πρωί πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν μαζί με την σύζυγο του και τον μάνατζερ του βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να πέσουν οι υπογραφές. Τον Ρόμενταλ στα γραφεία της Πλατειάς Αλεξάνδρας υποδέχθηκαν και αρκετοί φιλοι της ομάδας, οι οποίοι αποθέωσαν τον Δανό μέσο.
Η επίσημη ανακοίνωση της ερυθρόλευκες ΠΑΕ για την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας στις 14:25 και ανέφερε «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας».

Στις πρώτες του δηλώσεις μάλιστα, ο διεθνής άσος, ο οποίος θα αμείβεται από τον Ολυμπιακό ετησίως με 800.000 ευρώ, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα όσα συνάντησε στους ερυθρολευκους, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην υποδοχή του κόσμου.

"Είναι πολύ όμορφα, πήγα στο προπονητικό είναι μεγαλο και εντυπωσιακό. Moυ άρεσε πολύ του γήπεδο γιατί έχω συνηθίσει στον αγωνιστικό χώρο να είναι κοντά οι εξέδρες και να καταλαβαίνω την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος με υποδέχτηκε με πολύ καλό τρόπο, ήταν πολύ καλοί μαζί μου, ανυπομονώ να παίξω. Ξέρω ότι πρέπει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές, γι' αυτό ήρθα. Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το ρυθμός ταχύτητα μ' αρέσει να δημιουργώ ευκαιρίες. το αρνητικό μου είναι οι κεφαλιές που δουλεύω για να το βελτιώσω".

Ερωτηθείς για το ποιο σύστημα του ταιριάζει περισσότερο, ο 32χρονος άσος είπε: "Προτιμώ το 4-3-3 αν και ο ποδοσφαιριστής δεν κάνει το σύστημα, απλά το σύστημα μπορεί να βοηθήσει τον ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί".

Όσο για το αν είχε ρωτήσει κάποιον για τον Ολυμπιακό πριν έρθει, υπογράμμισε: "Δεν έχω ρωτήσει κάποιον συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω κάποια πράγματα, αλλά περισσότερα ξέρω για την Ελλάδα. Σίγουρα αν είχα κάποιον μέσα από τον Ολυμπιακό να ρωτήσω θα ήταν καλύτερα".

Αναφορικά με τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, ο Δανός άσος δήλωσε: "Είχα κάποιες προτάσεις όπως μου είπε ο μάνατζερ μου, όμως η πιο σοβαρή πρόταση κι αυτή που σκεφτόμουν ήταν του Ολυμπιακού".

Φυσικά, ως νέος παίκτης δεν θα μπορούσε να δώσει μια υπόσχεση για το μέλλον της ομάδας: "Για τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαστε πρωταθλητές κι αν όχι τα δύο τότε το ένα σίγουρα. Είμαι Ολυμπιακός ".

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου