Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Προβάδισμα ο Ολυμπιακός για Μπιέλιτσα

Η τελειωμένη κατά πολλούς μετεγγραφή του Νεμάμια Μπιέλιτσα στον Ολυμπιακό, τελικά δεν ήταν και τόσο τελειωμένη όσο την φαντάζονταν…

Μετά την απρόσμενη…σφήνα της Κάχα Λαμποράλ , οι ερυθρόλευκοι αναγκάστηκαν εχθές το βράδυ να ανεβάσουν την προσφορά τους προς τον Σέρβο παίκτη και σύμφωνα με νέες πληροφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του.


Όπως είχαν διαμορφωθεί τα δεδομένα μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης ο 23χρονος Σέρβος φόργουορντ ισορροπούσε πάνω σε λεπτό σχοινί, ανάμεσα στις προτάσεις που είχε με τον Ολυμπιακό και την Κάχα Λαμποράλ .

Όπως είχε δηλώσει ο ατζέντης του Μπιέλιτσα, Λουτσιάνο Καπικιόνι, «ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει στον πάγκο του τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας. Η Κάχα Λαμποράλ από την άλλη πλευρά, έχει το πλεονέκτημα ότι έχει κάνει πολύ καλύτερη πρόταση».

Ο Ιταλός ατζέντης μετέβη στο Βελιγράδι χθες και συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι με τους παράγοντες του Ερυθρού Αστέρα για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες με την πρώην του ομάδα.

Έπειτα, είχε προγραμματιστεί το ραντεβού του Καπικιόνι με τον Μπιέλιτσα για να μελετήσουν τα δεδομένα και να αποφασίσουν από κοινού για την νέα ομάδα του Σέρβου φόργουορντ.

Ο Ολυμπιακός όμως, βελτίωσε σημαντικά την προσφορά του και έτσι παρείχε καλύτερο πακέτο στον παίκτη σε σχέση με τους Βάσκους της Κάχα Λαμποράλ. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν, να κλείσει θετικά για τους Πειραιώτες μια υπόθεση που αρχικά θεωρούνταν εύκολη, αλλά τράβηξε σε μάκρος.



Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου