Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Δεν πάει Τουρκία ο Βασιλόπουλος


Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Γιόνας Καζλάουσκας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας. Μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη που δήλωσε αδυναμία εξαιτίας ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ήρθε η σειρά του Παναγιώτη Βασιλόπουλου .

Ο Βασιλόπουλος δεν πρόκειται να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στη μέση και έτσι θα χάσει ακόμη ένα μεγάλο ραντεβού της «γαλανόλευκης».
Ο 26χρονος φόργουορντ έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα την τελευταία διετία από το πρόβλημα στη μέση του και πλέον στο μυαλό του υπάρχει πιο έντονα από ποτέ η σκέψη να υποβληθεί σε εγχείρηση. Ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα κάνει ή όχι επέμβαση και το μόνο σίγουρο είναι πως και φέτος δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Ο Γιόνας Καζλάουσκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι αφού πριν καν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας (σ.σ η πρώτη συγκέντρωση είναι την Κυριακή), η ομάδα μετράει ήδη δύο σημαντικές απώλειες.

Επίσης μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι θα γίνει και με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη που συμμετέχει στο σάμερ λίγκ του ΝΒΑ με τη φανέλα των Κλίπερς.


Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου