Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Τα πάντα ανοιχτά στο θέμα Σχορτσιανίτη


Ορθάνοικτο παραμένει το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο 25χρονος παίκτης που αυτόν τον καιρό ζει το American dream, είναι εντυπωσιασμένος από όσα έχει δει στο Λος Άντζελες και τη φιλοξενία των Κλίπερς απέναντί του, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να παίξει στο ΝΒΑ. Όσο ο Ολυμπιακός δεν του κάνει πρόταση ανανέωσης, τόσο περισσότερο «κλίνει» προς τους Κλίπερς, οι οποίοι πάντως έχουν ως πρώτο στόχο την επίτευξη συμφωνίας με τον Λε Μπρόν Τζέιμς. Από την κατάληξη του εν λόγω θέματος εξαρτάται εν μέρει και η υπόθεση του Σχοτσιανίτη, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ της ομάδας θα δοθεί για την απόκτηση του Αμερικανού σούπερ σταρ.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα (22χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ) μάλλον θα πρέπει να ξεχαστεί, παρά τις καλές σχέσεις με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιας και αν δεν αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στους Τίμπεργουλβς, θα μετακομίσει στην Μπενετόν Τρεβίζο, με την οποία φαίρεται να έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο. Δύσκολη είναι και η περίπτωση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, του 22χρονου Σέρβου σέντερ της Ζελέζνικ, καθώς η ομάδα του μιλά με Εφές Πίλσεν και Μακάμπι, ζητώντας μάλιστα ένα ποσό για την αποδέσμευσή του το οποίο αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

Πάντα στα υπόψη για τη θέση «5» είναι και ο Άλεξ Μάριτς, αλλά τον 26χρονο Αυστραλό σέντερ της Παρτιζάν θέλει και ο Παναθηναϊκός που λέγεται ότι έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις σε αυτό το θέμα.

Κώστας Έξαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου