Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΑΜ Ο ΘΡΥΛΟΣ


ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΓΚΑΤΟΥΖΟ!

Είναι φανερό ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη για μια μεγάλη μεταγραφική βόμβα,που θα ξεσηκώσει τον κόσμο.

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Τζενάρο Γκατούζο, Αντρέα ντ' Αμίκο, είχε χθες το βράδυ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε ότι ο Ιταλός ατζέντης βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αν και από την ΠΑΕ δδιαψεύδουν οτι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη

Ο εκπρόσωπος του 32χρονου μέσου συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και μίλησαν για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ο κύριος Μαρινάκης, είχε περάσει από την Ιταλία και είχε συναντηθεί με τον Τζιανπάολο Μοντάλι, που υπήρξε προπονητής στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και πλέον είναι διευθυντής στη Ρόμα.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, οι ετήσιες απολαβές του πρώην διεθνούς χαφ ανέρχονται στα 3,5 εκατ. ευρώ και μαζί με ορισμένες προσωπικές συμφωνίες που έχει με εταιρείες φτάνουν τα 4,7 εκατ. ευρώ.
Χρήματα πάντως πολλά για να γίνει η μεταγραφή και για αυτο στον Ολυμπιαό προσπαθουν να κρατήσουν χαμηλους τόνους.

Ανοιχτό του Σένα!

Για την απόκτηση του Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ, προχωράει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Ισπανία. Οι μάνατζερ που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση φέρονται να χθες το πρωί τηλεφωνική επαφή με τον 34χρονο μέσο.

Ο Ισπανός εμφανίστηκε διατεθειμένος να δεχτή την πρόταση τουΟλυμπιακού, αρκεί να του γίνει μια καλή από οικονομικής πλευράς πρόταση। Οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να του προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους κατάκτησης στόχων θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου