Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΑΛΛΗ ΚΛΑΣΗ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ


ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Ο ΡΟΜΕΝΤΑΛ, ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Το φιλικό με τον Εργοτέλη μπορεί να μη προσέφερε θέαμα και να έλειπαν τα γκολ(ο-ο), αλλά είχα κάποια αλλά ενδιαφέροντα στοιχεία που ενθουσίασαν τους φίλιους του Ολυμπιακού
Όπως οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν στο ντεμπούτο τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων», Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα. Αμφότεροι έδειξαν διατεθειμένοι να προσφέρουν, βγάζοντας αρκετή ενέργεια μέσα στο γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες είχαν την υπεροχή αλλά αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς να έχει ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο 45λεπτο, Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα έγιναν αλλαγή, ενώ τις εντυπώσεις τις έκλεψε μία φωτιά που άναψε στη βάση ενός εκ των τεσσάρων προβολέων του γηπέδου. Αν και ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά, οι Κρητικοί έφθασαν μία ανάσα από το να πετύχουν γκολ, στο 71, όταν από το σουτ του Καρέλη, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και είχε την κατοχή της στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο παρά την υπεροχή του δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων», τον Ντένις Ρόμενταλ και τον Άριελ Ιμπαγάσα. Αμφότεροι άφησαν καλές εντυπώσεις στο πρώτο 45λεπτο και παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι.

Ο Ρόμενταλ δημιούργησε πολλά ρήγματα στο αριστερό άκρο της άμυνας του Εργοτέλη, ενώ έβγαλε πολλές και επικίνδυνες σέντρες από δεξιά. Από την άλλη, ο Ιμπαγάσα που έπαιζε δίπλα στον νεαρό Φετφατζίδη στον άξονα (πίσω τους, μπροστά από την άμυνα, αγωνίστηκε ο Γ. Παπαδόπουλος), απέδειξε ότι είναι ικανός να προσφέρει πολλά στη φετινή σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Με το «καλημέρα» ο πρώην παίκτης της Βιγιαρεάλ απέδειξε ότι διαθέτει αρκετή ποιότητα στο παιχνίδι του, ενώ δοκίμασε να βγάλει αρκετές κάθετες μπαλιές, πράγμα το οποίο έλειπε από τον Ολυμπιακό
Ενας παίκτης που κάνει την διαφορά και οι πάσες του είναι «όλα τα λεφτά», έστω και αν ακόμα δεν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.
Όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του ο Λίνεν τον Ρόμενταλ τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την Μακάμπη, αλλά δύσκολα θα έχει στην διάθεση του τον Ιμπαγάσα, που θέλει δουλειά ακόμα.
Πάντως ο Αργετνίνος είναι άλλη κλάση....

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου