Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ο Τζούριτς στο 1ο καλοκαιρινό σχολείο βόλει του ΟΣΦΠ


Μία ακόμα ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που συμμετέχουν στο 1ο "Καλοκαιρινό Σχολείο Βόλεϊ του Ολυμπιακού", που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη. Μετά την επίσκεψη του Ανδρέα Ανδρεάδη τη Τετάρτη, σήμερα τα παιδιά που συμμετέχουν στο καλοκαιρινό σχολείο βόλεϊ των ερυθρόλευκων είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να μιλήσουν και με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο 21χρονος διεθνής βολειμπολίστας του Ολυμπιάκου, μίλησε για το πως αποφάσισε να ασχοληθει με το βόλει, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν και ζήτησε απο τα παιδιά να κοιτάνε πρωτα τα μαθηματά τους και το σχολείο τους και φυσικά να προτιμήσουν τον αθλητισμό απο τα videogames.

Το 1ο «καλοκαιρινό σχολείο volley» το οποίο ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου και αφορά παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών αποτελεί μία πρωτοβουλία πλήρως εναρμονισμένη με το όραμα της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για ανάπτυξη των υποδομών σε όλα τα αθλήματα που διατηρεί, με απώτερο σκοπό την ένταξή τους σε ένα πρόγραμμα δράσεων κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακος διοργανώνει «Καλοκαιρινό σχολείο Volley» και σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με σκοπό όλο και περισσότερα παιδιά να έρθουν κοντά στο άθλημα και στον αθλητισμό.

Μιχάλης Μουσελίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου