Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΚΛΕΙΝΕΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ





Πολυ κοντα στην απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ενω την ίδια ώρα, σε θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Νενέ. Οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν παντως και άλλες περιπτώσεις.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ιμπαγάσα φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τηλεφώνησε στον μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Αλεχάντρο Καμάνιο και οι δύο πλευρές συνεννοήθηκαν να έρθει σήμερα στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται αύριο να αφιχθεί στην Ελλάδα ο 33χρονος παίκτης. οι Πειραιώτες προτείνουν στον Ιμπαγάσα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στις 800.000 ευρώ.

Πάντως, το οικονομικό θα συζητηθεί σήμερα ή αύριο, ανάλογα πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του παίκτη. Αυτή τη στιγμή δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα και όλα δείχνουν ότι υπόθεση θα κλείσει θετικά για τον Ολυμπιακό με τους ανθρώπους του να θέλουν πολύ τον παίκτη και να τελειώσει η υπόθεση σύντομα

Σε θρίλερ τώρα εξελίσσεται η μεταγραφή του Νενέ στον Ολυμπιακό. Αν και δημοσιεύματα στη Γαλλία θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, οι Πειραιώτες αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εμφανίζονται αισιόδοξοι.
Αυτή τη στιγμή καμία από τις δύο πλευρές δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει νερό στο κρασί της, την ώρα που οι Μονεγάσκοι ζητούν 5 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να δώσει περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα ή αύριο άνθρωπος του Ολυμπιακό να πετάξει στο Μονακό για να κάνει από κοντά συζητήσεις με τους Γάλλους και την πλευρά του παίκτη, που είναι σημαντικο οτι θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου